Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Paško

Citat: Doki21  u Siječanj 17, 2022, 20:51:51
Šta je nakraju s onim Otokarom Vectio jel on registriran

SB-0119-NG su registracije.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Doki21

#376
Koliko sam vidio na prodaju su:
Sprinter SB-0091-NG
Integro SB-0080-NG
Regio troax SB-0059-NG
Tourino- SB-8880-NG
S516HD SB-0016-NG
S419UL SB-0013-NG

Neznam jel još koji bus  možda na prodaju,mada čisto sumnjam

Doki21

Po riječima vozača SB bi trebala vozit JGP u Vukovaru do 6 mjeseca,te bi tad trebao ići novi natječaj...

Promatrač

Citat: Doki21  u Veljača 19, 2022, 11:43:37
Po riječima vozača SB bi trebala vozit JGP u Vukovaru do 6 mjeseca,te bi tad trebao ići novi natječaj...

Natječaj je otvoren do 3.3. tako da nakon toga ide odluka o odabiru.

Doki21

Zanimljiva informacija jer kako sam čuo u razgovoru vozača i jedne gospođe on kaže kako će najvjerojatnije vozit do ljeta...

Frik85

Franjo i Ilič (PNT) imaju u zadnje vreme često prigovore

Promatrač

Citat: Doki21  u Veljača 19, 2022, 13:15:15
Zanimljiva informacija jer kako sam čuo u razgovoru vozača i jedne gospođe on kaže kako će najvjerojatnije vozit do ljeta...


Odluka se može donijeti/poništiti odmah ali i u krajnjem roku do 60 dana  ;)

Doki21

Citat: Frik85  u Veljača 19, 2022, 13:19:44
Franjo i Ilič (PNT) imaju u zadnje vreme često prigovore
Zbog?

mate

Kako sam čuo neki dan kad sam bio u Vukovaru - Franja je digao nos na Grad Vukovar radi toga što nije onemogućeno ČZMu obavljanje njihovih linija koje voze usporedno s linijama gradskog prijevoza.

Ne znam kako ekipa iz SBa ne shvaća da Grad nije nadležan nad županijskim linijama, već da jedino Županija može iste linije ČZMa ukinuti, ali dok ČZM iste linije obavlja sukladno važećim dozvolama, Županija nema potrebe da reagira.

Doki21

Hahahah luda kuća,sad kad se nakraju javi samo ČZM na natječaj,al neka zaslužili su...

Matej

Onda bude imao viška autobusa 😀

Doki21

Ma ne brinem se ja,poslat će oni to u Požegu ;D

Matej

Nemaju potrebe u Požegi za toliko autobusa

Promatrač

Nitko ČZM-u ne osporava dozvole za županijske linije, sve zupanijske linije koje imaju relaciju iz određenog mjesta do Vukovara dolaze na autobusni kolodvor od kud i polaze.
Ali na temelju izdanih županijskih dozvola Grad Vukovar nije izdao suglasnost za korištenje gradskih stajališta prema odluci o komunalnom redu prema Članku 43 iz navedene odluke.

Na liniji Trpinja - Vukovar - Trpinja ni Mitnica niti Novo groblje nisu usput, kao ni Sajmište liniji Borovo - Vukovar - Borovo, tako da neznam o čemu pričate i opravdavate postupke ČZM-a, nitko njima ne osporava dozvolu neka dolaze na kolodvor i s njega idu za Trpinju i Borovo kao i sve ostale županijske, međužupanijske i međunarodne linije.

Zašto se npr. linija Ilok - Vukovar ne voza onda do Trpinjska ceste ili pokupi putnike na novom groblju ili linija Vinkovci - Vukovar ne idu okolo po Mitnici i do novog Groblja nego uredno pristaju na kolodvor i odlaze sa kolodvora bez da stanu npr. par metara na gradskom stajalištu tržnica, sve su to isto županijske linije... Čazmatrans se svih ovih godina borio protiv divljih taksista koji su im kupili putnike kad su imali koncesiju, a sad oni to rade...

Doki21

Kolega evo reći ću vam iz prve ruke da bus I iz Iloka i iz Vinkovaca staje na stanici kod stare tržnice,staje kod lidla i kod željezničkog kolodvora(naravno ako ima tko izac ili uc ako ima mjesta jer su te dvije linije običnonajpopunjenije),uzet ću i primjer linije Bokšić-Borovo Naselje gdje bus staje na većini gradskih stanica(znam to jer sam dok nije SB došao obično s njim putovao u školu...)