Privremene trase

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 00:20:31

lussin

Karnevalski specijal

pehar_11

#241
Prvi put da je netko iz Grada Opatije preveo obavijesti tijekom turističke sezone za naše drage turiste, da ne budu izgubljeni. Nadajmo se da će tako idalje biti. Slikano u Volosku.
vrijeme je novac?!?

pehar_11

Karnevalsko izdanje - 761, 827, 748, 731, 820
vrijeme je novac?!?

Matija87

U subotu, 25. lipnja od 17 sati pa do nedjelje, 26. lipnja 2022. godine, u 5 sati, zbog održavanja manifestacije Retro Opatija, za sav promet se zatvara Ulica Maršala Tita, od skretanja za opatijsku luku do Trga Vladimira Gortana (Slatina).

U tom periodu linije 32, 34, 35 i 37 prometuju privremenim trasama:

Linija 32 u smjeru Rijeka-Lovran prometuje Novom cestom do  Slatine, te dalje u pravcu Lovrana redovnom trasom.  U povratku prema Rijeci prometuje Novom cestom bez spuštanja na Slatinu.
Linije 34 i 37  sa Slatine prometuju do Ičića (kružni dok) te Novom cestom do Kuka (34) odnosno semafora kod Bille (37) odakle nastavljaju redovnom trasom. U povratku prema Opatiji prometuju Novom cestom do Slatine.
Linija 35 u periodu nakon 16 sati neće prometovati u smjeru Voloskog, već isključivo trasom Opatija-Ičići-Poljane-Veprinac.
Linije 32 i 34 koriste sva stajališta na Novoj cesti (Billa, Mala škola, Veterinarska stanica, Villa Andrea).

Nije mi jasan ovaj dio zbog čega linije 34 i 37 idu do Ičića umjesto preko ul. Velog Jože i dalje Novom Cestom..

pehar_11

#244
Isti takav "režim" bio je za vrijeme balinjerade i 34 je u Matuljima na vezu na 23 kasnila 15-ak minuta (jer su svi turisti išli preko Nove Ceste pa je nastao kaos), tako da čak jedna 23 nije u Matulljima čekala 34 na vezi, nego otišla, jer je šole valjda mislio da je 34 već prošla pa je i on otišao. Moguće da je trasa povezana sa radovima na izgradnji novog hotela, preko puta Romera?
vrijeme je novac?!?

Matija87

Citat: pehar_11  u Lipanj 20, 2022, 12:00:15
Moguće da je trasa povezana sa radovima na izgradnji novog hotela, preko puta Romera?
Vjerojatno je to razlog, zadnji put kad sam prolazio onuda bio je semafor.

pehar_11

Samo glavno da vozi, nebitno je gdje ide  :)
vrijeme je novac?!?

pehar_11

Citat: Matija87  u Lipanj 20, 2022, 12:27:54
Vjerojatno je to razlog, zadnji put kad sam prolazio onuda bio je semafor.
Bio sam danas u Opatiji i zbilja autobus ne može sa slatine gore prema Novoj Cesti, tako da su Ičići jedina opcija.
vrijeme je novac?!?

Zmajhir

Da, prije par tjedana je cesta prenamijenjena u jednosmjernu dok se dovrše radovi jer su se prevelike kolone stvarale za dolje prema Slatini

pehar_11

U subotu, 2. srpnja 2022. godine, od 5 do 24 sata, zbog održavanja sportske manifestacije ,,ALPS Adriatic Triathlon Cup" na području Preluka, linija 32  Rijeka-Opatija-Lovran prometovati će trasom Bivio, Ljubljanska cesta, Panorama, Črnikovica Volosko u oba smjera. Na križanju Panorama uspostavit će se dva privremena stajališta koja će biti prijelazna zona 2/3.

Onda taj famozni bus ide preko Pavlovca lijevo dolje (tj. gore)? 
vrijeme je novac?!?

Zmajhir

Ide na Panoramu pa dalje prema Biviu i obrnuto, obilazak je okolo Preluka

Čelični

#251
Danas sam se vozio linijom 2A u oba smjera. U smjeru A (Delta - I. Zavidića) vozila je izmijenjenom trasom, razlog tome je nevjerojatniji jer je vozna traka kolnika u Ulici Rikarda Benčića u smjeru Zvonimirove ulice zatvorena zbog radova.
Izmijenjena trasa u tom smjeru je bila : od Delte redovnom trasom do skretanja iz Vukovarske ulice u Ulicu Franje Čandeka (nakon stajališta "Tehnički fakultet") autobus navedene linije 2A najvjerojatnije iz razloga koje sam spomenuo nedugo nakon ulaska u Ulicu Franje Čandeka nije skrenuo u Ulicu Rikarda Benčića već je nastavio voziti Ulicom Franje Čandeka i prošao je usputnim stajalištima "Studentski dom" i "Čandekova" da bi kod "OŠ Turnić" skrenuo u Ulicu Vinka Benca te se njome spustio na Zvonimirovu ulicu (malo prije stajališta "Toretta") i nastavio dalje redovitom trasom do okretišta u Ulici Ivana Zavidića.
Linija 2A u smjeru B (I. Zavidića - Delta) vozila je cijelim putem redovitom trasom (uključujući i ulicom Rikarda Benčića).
Sad mi je čudno jer prije nego što sam ovo počeo pisati na web stranici Autotroleja nema obavijesti o izmjeni trase linije 2A u navedenom smjeru A (Delta - I. Zavidića).  ???
Sad je pitanje dali će ta izmjena biti kratkoga ili dužeg vremenskog razdoblja ?

rzri05

Ta izmjena već i je dugog vremenskog razdoblja jer se tako vozi od 09.04.2021. :) Dan prije toga je bila objavljena obavijest na stranici Autotroleja (na poveznici ovdje), mada se slažem da to neće ljudi vidjeti ako nisu iz Rijeke.

pehar_11

Iako možda nije izvedivo, bilo bi odlično kada bi se ista obavijest (ako vrijedi) prikazivala kao napomena nakon što se na stranici Autotroleja otvori linija 2A, ili bilo koja druga linija na kojoj je izmjena u trasi putovanja.
vrijeme je novac?!?

NP-549

Da li je moguće da na kraju nitko nije otišao slikati liniju 4 u Mihačevoj Dragi ?