Francuzević prijevoz, Puhovo

Autor Tomek, Studeni 22, 2007, 23:30:29

mate


mate

Jedan od rijetkih autobusa koji je danas vozio iz Slavonije prema ZG i obratno, N1216 na povratku za Ilok

mate


IgorKlasik

Izvini, jel to na njuški snijeg ili je tako farban?

Paško

Izvini ti, ne znam je li u pitanju trolanje ili neke druge stvari u koje neću ulaziti, ali ovakvi postovi koji nam svima troše vrijeme stvarno će te dovesti do još jednog bana, možda trajnijeg ovaj put. Ako ovo na slici, da na kažem svjetlopisu, a trebao bih fotografiji, izgleda kao snijeg, mi smo usred zime, a u okruženju na fotografiji očito je hladno, onda je valjda snijeg, zar ne? A ako kojim nepredvidim slučajem koji od uspostave meteoroloških mjerenja još nije zabilježen (da ono što izgleda kao snijeg zapravo nije snijeg) i dalje postoji sumnja da ono što izgleda kao snijeg nije snijeg, onda se može okrenuti na prethodnu stranicu i uvjeriti se da ovo što izgleda kao snijeg uistinu i u svakom pogledu jest snijeg s obzirom na to da goreprikazani autobus očigledno na ranijoj fotografiji ne sadrži šare snježnonanosnih kontura. Je li ti malo glupo ovo sve čitati? Sad znaš kako se osjećamo mi za 90% tvojih postova.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

sniff


mate

Tourismo bez snježnih dodataka na ZG - Ilok

mate


mate

Uz Travega, danas je Sprinter bisirao do Sl. Broda

mate

#309
Večeras u SB

sniff


mate

Konačno i ovaj MB Tourismo završio na liniji ZG - Ilok, inače ako se ne varam izuzev slika iz boxa kad je stigao krajem 2019. godine, mislim da ga nismo imali slikovno zabilježenog

mate

Danas sam testirao ovog Tourisma do ZGa, jako dobar autobus, vidi se da je Mercedes, plovi po cesti, a i udobnost za putnika je na razini :)

mate

Vivaro je jučer morao uletiti na ispomoć do SB

EuroCity

 Vir, srpanj/kolovoz 2021.