Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

mivano


gorgoroth


Boki651

Nevezano za događaj. Nije mi jasno kako firma koja lijepi ove reklame ne vidi da su dijelom prekrili zadnji display? Doslovno moraš biti u visini displaya da bi vidio cijeli broj linije.

gorgoroth

802 danas u Adamićevoj imao okršaj s peugeotom, a na društvenim mrežama se raskokodakali da je još jedan riknuo



Majstor

Samo mi sudite pošteno !

kico101

Da skinu ove odvratne naljepnice i da ga operu izgledao bi ko nov. Nažalost, nije u vanjskom izgledu kvaliteta, barem u ovom slučaju. :(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

gorgoroth

809 imao okršaj na kružnum na Rujevici







podgora

#772
Izvor slike Fiuman.hr



Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

mivano

#773
586


gorgoroth

Nevoljama nema kraja: Autobus Autotroleja sad se zabio u zid na Bezjakima. Pogledajte



Čini se kako se nevoljama koje u posljednje vrijeme muče 'Autotrolej' ne nazire kraj.

Naime, danas malo nakon 14 sati,na Bezjakima se jedan 'autotrolejov' autobus, koji inace prometuje linijom broj 3, zabio u zid za vrijeme redovnog prometovanja.

Prema prvim informacijama svjedoka ozlijedenih nema, no policija još obavlja očevid kojim bi se trebale ustanoviti sve okolnosti vezane uz ovaj nesretni dogadaj.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Nevoljama-nema-kraja-Autobus-Autotroleja-sad-se-zabio-u-zid-na-Bezjakima.-Pogledajte

mivano


Majstor

Koliko je išao 150
Ima 30 metara zida nagurao ispred sebe ?
Samo mi sudite pošteno !

Boky719

Taj bus vec u utorak ide van na liniju

Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk


Toni602

Nisam ekspert, ali 'bemu sunce žareno i Troleju, hoće li više ovaj idiot od šefa shvatit da sve ide u pi*ku materinu i da treba da se kupuju novi busevi ILI da se poveća održavanje jer samo čekam dan kad će na 29 ili 29a ili ovim gradskim linijama ja budem trčao za živu glavu zato jer jedan kreten šalje stare kante na linije gdje trebaju novi busevi. Halo, kocke imaju 25 godina! 25 GODINA! Nije ni čudo da crkavaju, a ovog u office-u boli kur*c za ljude koji se boje za svoj život. Je*o ja njemu sunce, zar će doć taj dan da više neću trolejom nego transom(skuplje ALI NIJEDAN NE GORI) i pješke do Tehničkog faxa? Hoće li? Da se dignem u 5 ujutro da stignem u školu u 8. Ljudi, šta ćemo? Ovo se rasteže ko žvaka i jedan dan će sve otić u tri pi*ke materine. Kocke će sve i jedna crkne, merkani će stat, plinaši će izgorit, kao i sve i jedan turkan. Jedino će da (ako, i oni su upitni) ostanu švabe 621 i 651. Tobož novi busevi, naručivanje, ovo ono, bla bla. Poruka Autotroleju: PRESTANITE SRAT, PRESTANITE ZAJE*AVAT', KUPITE TE JE*ENE NOVE BUSEVE!!!!!
602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

zvone16

Ajde skuliraj se prije nego šta pišeš gluposti.

Kakve veze imaju godišta autobusa ?

Ako se održava kako treba vozit će i 100 godina..
ZvoneXp