Croatia Bus Zagreb - slike

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:09:00

gorgoroth


mate

Jucer na Vinkovci - Wien

mate


mate

Županja - ZG - Dortmund

mate

Barbi jutros na Neum - Vinkovci, Volvo na Zupanja - Dortmund, inace Barbi je kasnio 5 h jutros iz Neuma, a jedna osoba na AK koja je cekala putnicu iz busa je dala zanimljivu izjavu pred vozacima, definitivno play of the day, citiram: Ovi vozaci da su u Japanu il bi se sami ubili il bi ih netko ubio, pa 5 sati kasne, tog nema niđe🤣

ist

Splitska "garaža"

Ovom 3865 danima je dignut poklopac, a ovaj drugi dugo je ležao na kolodvoru

podgora

Citat: amfan  u Svibanj 06, 2019, 18:09:43
Tu je i jedna prinova, dosad neviđena na forumu. Setra S 315 NF dosta je stara - ima 22 godine, a nekad davno vozila je u firmi Baron Großrosseln. Tablice IM-597-BA reći će da je registrirana u rujnu 2017. godine. Kraj Setre je dobro poznati Iveco Cacciamali, nekada u vlasništvu Vinjani busa. Drugog MAN-a nisam slikao zato što se u tom trenutku stvorio prvi, za koji sam mislio da je jedini. No, Dalekovod je imao dva i po svemu sudeći oba su završila u imotskom zaleđu. Ovaj na slici je IM-505-BE. bivši ZG-4609-BO. Inače, to je jedan od najhrđavijih autobusa koje sam ikad vidio da voze! S lijeve (slikane) strane to se manje vidi, ali po cijeloj desnoj strani hrđa jednostavno izbija od podvozja.

I napokon, jedan tužan trenutak: Tu se nalazi i prvi autobus proizveden u samostalnoj Hrvatskoj, odnosno ono malo što je od njega ostalo. Prototip Eurobusa AV 120 na svojoj je zadnjoj stanici, a taj put uključivao je redom: Croatia Bus, Trans Toni Solin, Andreić Građevinarstvo, Dubrava Bus, Najam Rota i konačno, opet Croatia Bus. Početak možete vidjeti ovdje: https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=13209.msg129014#msg129014, a tu su slike za kraj.
Man ima naljepnicu Deni bus

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

gorgoroth


gorgoroth


mate

1065 jutros iz Svicarske

ist

Ako se ne varam, ovaj je gorio

Paško

Dugo ga nismo imali pa sam ga i ja slikao i to iz Sanosa
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth