Nesreće i oštećenja Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 30, 2007, 22:18:57

Lion's Driver

Nego, je li iko sazna garažne brojeve nastradali autobusa danas? Ili možda ishod ko je kriv za ono jutros? Ja sam pokuša saznat od jednog prijatelja koji vozi za Promet al je slobodan pa ne zna. Koje li sam ja sreće  russian_roulette

roko

Dalmatinac je naletia na #261.

XDonald

#587
Stoka  >hammer<

http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/grupa-mladih-muskaraca-na-spinutu-saketala-i-ljuljala-prometovu-sedamnaesticu/40733

Grupa mlađih muškaraca u Spinutu šaketala i ljuljala Prometovu sedamnaesticu.

Policija je uspjela uhvatiti tri osobe koje dovode u vezu s ovim događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Vozač Prometovog autobusa na večerašnjoj je vožnjio doživio poprilično neugodno iskustvo. Za razliku od njegovih kojega na koje se u zadnje vrijeme fizički nasrtalo, njega nisu napali, ali je nekoliko mlađih muškaraca svoj bijes odlučilo iskaliti na njegovom autobusu.

Kako su nam ispričali putnici koji su svjedočili događaju, autobus koji vozi na liniji broj 17 krenuo je s polazne stanice kod Studentskog doma Bruno Bušić, a incident se dogodio oko 18.30 sati, na pola puta prema benzinskoj postaji INA-e. Tada je petnaestak mlađih muškaraca, koji su se nalazili u autobusu, pokušalo natjerati vozača da zaustavi vozilo na mjestu gdje nije autobusna stanica. On je to odbio učiniti uz objašnjenje da to ne smije napraviti, ali su ga ipak uspjeli natjerati da ih pusti iz autobusa. Tada su počeli udarati šakama po autobusu i ljuljati ga.

Slučaj je prijavljen policiji koja je po zaprimljenoj dojavi izašla na teren, utvrdila da na autobusu nisu nastala oštećenja i da nitko nije ozlijeđen, a ubrzo su i pronašli i tri muškarca koja dovode u vezu s ovim događajem. Privedeni su u policijske prostorije i nad njima je u tijeku istraživanje.

LukaST


Lion's Driver

kriminalističko istraživanje = izija vuk magarca... priviše su momci danas bahati glume silu... živili bi život iz  filma"Južnog vetar" da mogu... jad i bijeda  >hammer<

man323

Previše su bahati jer im upravo zakon dopušta takvo ponašanje.

Dalmatinski anonimus

Nekome palo napamet u nedjelju u 6:30h kamenovat 37mu u Sv.Kaji g.b.275  glavauzid





Izvor:Facebook grupa "Split i oko Splita"

Lion's Driver

Nije kamenovana.... neko govno od momka je izrazbijalo palicom...  >hammer< vozač je sve snimio imate video na fb stranici  Promet Splita

man323

Nije razbijao palicom, već je debil otkidao polugu brisača te s njom razbijao stakla, nakon što je ostao bez poluge, prva je vrata razbio nogom.
Ovaj će debil opet proći "lišo", kao i svi drugi...

markost

Nije sa palicom nego sa iščupanim brisačen. Triba njega sad tako ispribijat.

podgora

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

elez

Pobiga iz Reto centra  >hammer<
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

podgora

Ovako bi on i po novome C2

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

XDonald

#598
Bogu fala nije bio napad na vozaca, sta san prvo pomislio kad san pogleda na videu da kreten razbija po busu. Nek mu izvole naplatit 7-8 razbijenih stakala, od vrata, sajbe i bocnih!

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/590582/incident-u-svetom-kaji-preprijecio-put-prometovom-autobusu-i-onda-iz-cista-mira-krenuo-u-napad-vozac-je-jos-u-soku-razbio-je-staklo-i-usao-unutra-sjeo-na-moje-mjesto-i-htio-voziti-cak-me-pitao-imam-li-pokaznu


Incident u Svetom Kaji: prepriječio put Prometovom autobusu i onda iz čista mira krenuo u napad; Vozač je još u šoku: Razbio je staklo i ušao unutra, sjeo na moje mjesto i htio voziti, čak me pitao imam li pokaznu...


Jutros oko 6.30 sati u Sv. Kaji se dogodio incident kada je nepoznati napadač iz čista mira istrgnutim brisačem krenuo demolirati Prometov autobus na liniji broj 37 koja je u 6 sati imala polazak iz Trogira.

Prema riječima očevidaca, dotična muška osoba je pokušala zaustaviti nekoliko automobila, koja su ga zaobišla, pa je prepriječio put autobusu, koji se morao zaustaviti, a onda je krenulo udaranje istrgnutim brisačem. Vozač autobusa odmah je pozvao policiju, koji su izašli na teren. Vandal je pokušao bježati, ali je, kako doznajemo, uhvaćen.

Odmah reagirao i Sindikat vozača: Dokle ćemo biti lake mete?

Nakon incidenta promptno su reagirali predstavnici Prometovog Sindikata vozača i prometnih radnika koji su istaknuli u priopćenju kako je sada potpuno jasno da vozila i vozači u gradskom prijevozu tradicionalno nose titulu lake mete za najrizičnije skupine našeg društva.

Kako su napadi i vandalski ispadi sve učestaliji u siječnju smo zaustavili autobuse kako bi apelirali na izmjenama zakona prema prekrsiteljima, podržao nas je i dogradonacelnik Vela koji je rekao da će tražiti izmjene od zakonodavca.

Zakonodavac naravno, još nije reagirao, a možda nas nije ni ozbiljno shvatio s namjerom većeg zaustavljanja diljem lijepe naše, a možda postoji neka kvota ili formula 10 napada + 6 ozljeđenih + 1 smrtni slučaj= izmjena zakona"

netko

Citat: elez  u Veljača 24, 2019, 10:55:37
Pobiga iz Reto centra  >hammer<
Da se i za*ebaješ. Ovo je točno kraj nadvožnjaka. Tu je odma Reto centar. Nekih kuća odma u blizini skoro da i nema. Tek ispod nadvožnjaka pa pravo.

Štetu bi trebalo pokrit kasko, samo da ina stakala na lageru i brzo će #275 nazad.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.