ATP - detalji

Autor sibencan, Srpanj 05, 2014, 14:22:40

sibencan

Ovdje stavite detalje kao naljepnice na autobusima, registracije autobusa ili tabele linija ;)

Sitno - Šibenik

Šibenik - Vodicebunj - Sovlje

1997 - 2017

lussin

Čini mi se da je ispred tabela Šibenik-Vodice,a iza Ssovlje preko Tribunja

bagatin22

Nista neobicno za ATP da ih nacicka 10 jednu do drugih pa se mislite di bus ide,a da ne govorimo da bi ih ubilo da su slova veca.Ovo je jos i dobro.Cesto natpis linije bude napisan olovkom ili kemijskom na komadu papira

Teutonic

E to triba neko snimit  ;D

bagatin22

To se vidi na slici Sicencana.Jedan natpis Sibenik-Vodice isparan na pola i drugi natpis isto isparan do pola na kojem pise Tribunj (Tr je otkidano) Sovlje.

O tome da jos 2/3 gradskih linija vozi bez brojeva suvisno je govoriti.Zalosno je da mediji ne ukazuju na ove stvari iako su upoznati sa situacijom.

sibencan

Ja sam mislio da je 711AL lakiran, kako izgleda nije...
1997 - 2017

Teutonic

#6
Jel mi može netko ako zna objasnit ovo,

Jučer gledam i ispred kontrolne u Volvo 9900 (između vjetrobrana i kontrolne) stoji papir,i ja iz dosade počnem čitati  :)
Uglavnom ovo je otprilike pisalo:
XX-broj (npr 15,22,46,itd)

XX XX XX XX XX XX XX Vodice
XX XX XX XX XX XX XX Gaćelezi
XX XX XX XX XX XX XX Čista Mala
XX XX XX XX XX XX XX B.Mostine
XX XX XX XX XX XX XX Varivode
XX XX XX XX XX XX XX Đevrske
XX XX XX XX XX XX XX Kistanje
XX XX XX XX XX XX XX Knin

Vjerojatno je bilo još naselja ali ne mogu se sjetit.
Svi XXevi u jednome redu su jednaki znači 15 15 15 15 15 15 15 15 Vodice
Ovo me nebi toliko zbunilo da postoji linija na relaciji Vodice---Knin  ???

Teutonic

Nije samo taj:
Danas na kolodvoru ima i gradske i prigradske linije mislim da ih skoro svi imaju a vjerojatno će i MANovi imati pošto ni jedan nije danas viđen od moje strane na kolodvoru:
Danas sam vidio Šibenik-Raslina,Šibenik-Perković i Šibenik-Vrsno i TRŽNICA-RAŽINE znači prigradske linije su u malim slovima a gradske u velikim.
Pohvala za ATP od moje strane  :D

Teutonic

Evo moje pitanje šta san ja postavija na stranici Grada Vodica i odgovor koji sam dobija,i naravno ako pošaljem išta Autotransportu svi znamo kakav ćemo odgovor dobit,ostaje jedino ŽKŠ (šta god ta je to) i nebi se njima puno nadao.


Pitanje od L. Zanze

Zanima me ako Grad Vodice ima plan bolje organizacije prijevoza srednjoškolaca na relaciji Vodice-Srima-Šibenik,radi se o tome da prijevoznik koji trenutno obavlja prijevoz na toj relaciji,Autotransport Šibenik na jednu od najfrekventnijih linija koja je gore spomenuta (a produžuje se do Tribunja i Sovlja gdje bi bio potreban dogovor sa općinom Tribunj,radi se o polascima u 6:30,12:15,14:00 i 20:00 iz Šibenika) šalje autobuse koji su tehnički neispravni,derutni a često kasne,i sve to po štetu srednjoškolaca koji plačaju skupi pokaz a često ne mogu ni naći mjesto u autobusu.
Bilo bi lijepo u dogovoru da se plaćanje Autotransportu podijeli sa općinom Tribunj,a općina Rogoznica već plaća svotu da im đake voze najbolji autobusi iz voznog parka.
A ako ne bi išao dogovor sa Tribunjom i Autotransportom najbolje bi bilo naći privatnika koji bi prolazio kroz sve gradske stanice (tj. da kreće sa parkinga kod groblja) i Srimu (kao što trenutno prometuje bus za Tribunj)

Samo zamislite kakav je Vodice to grad ako svojim školarcima ne osigurava prijevoz sigurnim, ispravnim i vozilima sa dovoljno kapaciteta i na kakav dojam to ostavlja na ljude.

Odgovor dir. Gradskog poduzeća gosp. Ivice Slavice

Gradsko poduzeće d.o.o. ne može odgovoriti na predmetno pitanje iz razloga što nismo u mogućnosti utjecati na organizaciju spomenutog prijevoza. Isti se odvija na temelju dozvola (dozvola za linijski prijevoz putnika) koje dugi niz godina posjeduje Autotransport d.d. u stečaju, a iste izdaje Županija Šibensko-kninska.

Mišljenja smo da bi predmetno pitanje trebali uputiti na adresu Autotrasport d.d. u stečaju i ŽKŠ, koji su jedini mjerodavni za rješavanje navedenog problema.

5AR

Mislim da bi taj ŽKŠ trebao bit ŽŠK ili Županija Šibensko-kninska.

Teutonic

Ili ono šta rade Rogoznica i Murter da im plate više novca da bolji busevi prometuju na tim linijama.
A Grad Vodice nema novaca pa se to neće ni dogodit uskoro.

Teutonic

ŠI 594 FE je u sve gorem i gorem stanju,hrđa iznad prozora,"žestoko" prokišnjavanje,isčerupane elektronike,neće on još dugo dok ga ne  russian_roulette

Teutonic

BJ 439 BZ dobio naljepnice Autotransport Šibenik sa strane,jako loše stavljene  ::|

Teutonic

ŠI 682 CS preko originalnih boja katedrale dobio EVN reklamu po sredini busa

Teutonic

#14
Karta kupljena na AK Šibenik (lijevo) i na AK Vodice (desno)

682 CS je već izgubio EVN reklame.

I ova poruka za vozače koju je netko ostavio :D :

Ovo što se vidi ispod je papir sa uputstvima za displeje.