Kvarovi

Autor MILCHO, Ožujak 05, 2010, 19:50:13

svicar

Sto je sa tim Svicarcima, ni 20 godina nemaju a vec se kvare:), naravno da se salim, biti ce da Sviceri rade sve kvalitetno.

MILCHO

Danas na autobusu 812 koji čitave sedmice radi na 31 nešto jako puklo (k'o granata), vjerovatno guma. U prvom momentu pomislio sam da mu je explodirao motor  jer je pozadi jako zadimilo, ali nakon što je vozač pregledao stanje bus je nastavio da vozi, vjerovatno je završio turu i otišao za garažu a zamjenio ga 463.

Inače stanje sa autobusima je u ekstremno kritičnom stanju, a ako ode motor, mjenjač sredstava za  popravku nema. Mehaničari se jedva snalaze i za obične sijalice.

MILCHO

4145 danas ostao u kvaru. Kvar  je otklonjen na licu mjesta za 15-20 minuta


Denis Brajlović

#48
Trolejbus 4157 se danas pokvario na Trgu Austrije. Vozio liniju 103. Danas sam ga vidio kako su ga zakačili za kamion i odvezli ga u garažu.
Danas 469 ponovo počeo voziti. Ne znam jesu li ga danas popravili ili prije nekoliko dana. Nisam ga vidio da vozi od kako se pokvario. Vidio sam ga iz tramvaja. Pošao prema gradu samo ne znam na kojoj će liniji voziti. Nisam mu vidio displej. Još sam vidio da mu je zadnji lijevi dio gdje se nalaze svjetla oštećen gdje je i gornji lijevi žmigavac razbijen.

MILCHO

Ili je izašao na probu, ili ti se od 465 učinilo da je 469.