Prijevoznici iz Velike Britanije

Autor peron24, Ožujak 24, 2015, 13:41:20

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

gorgoroth


gorgoroth


lussin

Londonac je tu poslom ;D
http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Komedija-na-Krckom-mostu-Francuski-vaterpolisti-preko-mosta-krenuli-na-LGBT-natjecanje
Citat:

Komedija »Osveta sjajnih škampi« nudi priču o amaterskoj vaterpolo momčadi iz okolice Pariza koja pod svaku cijenu želi dokazati sebi i drugima da može pobijediti na ozbiljnom natjecanju. U velikoj želji naprave pogrešan korak i prijave se na natjecanje LGBT zajednice...

KRALJEVICA Snimanje filma zatvorilo je Krčki most Komedija poslije podne u nekoliko intervala po desetak minuta. Srećom, nije vikend pa većih prometnih zastoja nije bilo, no vozače koji su čekali u koloni s obje strane zaintrigiralo je zatvaranje mosta. O čemu se radi, radoznalo su se raspitivali čekajući dok autobus s glumcima ne protutnji u filmskom zanosu preko Svetog Marka. Netko od neiformiranih vozača u koloni bio je gotovo uvjeren da se nešto dogodilo, a da je snimanje filma samo neuvjerljiva isprika.
No, nije bilo nikakve tragedije na spoju kopna i Krka. Naprotiv, Krčki most je ugostio komediju.
Na Krčkom mostu snimale su se scene komedije »Osveta sjajnih škampi« (Revange of Shiny Shrimps). Film nudi priču o amaterskoj vaterpolo momčadi iz okolice Pariza koja pod svaku cijenu želi dokazati sebi i drugima da i amaterska ekipa može pobijediti na ozbiljnom natjecanju. U velikoj želji naprave pogrešan korak i prijave se na natjecanje LGBT zajednice. Kreću sportske igre i urnebesne scene. Krčki most se pokazao idealnim mjestom za snimanje filma. Dok je promet čekao, mostom je prolazio autobus na kat sa zbunjenim vaterpolistima.
Film je produkt hrvatsko-francuske koprodukcije. Pojedine scene snimane su u Rijeci i Opatiji.

Krčki most, vitalni 38-godišnjak koji je prije 11 dana proslavio rođendan, nije prvi put poslužio kao spektakularna kulisa. Lanjskog srpnja na mostu se snimao film »Most« (Bridge). I u nedjelju navečer će se nakratko zatvoriti most dug 1,7 kilometara. U čast oslobodilačke akcije »Oluja« na mostu će se zapaliti stotine baklji.

gorgoroth


gorgoroth

Silver Service
Novi tourismo u Opatiji



Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate


gorgoroth


mate

Grand Tourer u HR - #906 20.5. u Lanterna Valamar Resortu, #851 24.5. u Opatiji

gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth

#29
Amport u Krku