Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Jesu-li-za-rezaliste-ili-Sto-se-dogada-s-autobusima-Autotroleja?meta_refresh=true

"FOTO DANA
Jesu li za rezalište ili...: Što se događa s autobusima Autotroleja?

snimio Ivan Volarić
Autor: P. N.   
Objavljeno: 29. rujan 2018. u 13:00

Sinoć se na Drenovi iz čista mira zapalio autobus Autotroleja. Ako se ne varamo, to je već peti ove godine
STROGO ČUVANA TAJNA Autotrolej morao platiti milijunsku kaznu zbog nelegalnog miješanja goriva
Šef Autotroleja dao ostavku, novi se još ne javlja. Ima li ikoga da riješi zapaljive buseve?
Javni gradski prijevoz na području grada Rijeke i susjednih općina, inače, Autotrolej obavlja sa svoja 173 autobusa, koji svakodnevno prevoize putnike na 51 liniji, povezujući 12 gradova i općina.

Već duže vrijeme Riječani i Riječanke se pitaju što se događa s autobusima Autotroleja.


Već nekoliko autobusa zapalilo se u vožnji, a jasnog odgovora na pitanje zbog čega se to događa još uvijek nema.

Posljednji, peti slučaj samozapaljenja Autotrolejovog autobusa dogodio se jučer na Drenovi. Autobus se, tvrdili su svjedoci, zapalio "iz čista mira."
Kako bilo, naš novinar i jutros je snimio autobus Autotroleja, kojeg po svemu sudeći voze na popravak, jer nije u voznom stanju.

Javni gradski prijevoz na području grada Rijeke i susjednih općina, inače, Autotrolej obavlja sa svoja 173 autobusa, koji svakodnevno prevoize putnike na 51 liniji, povezujući 12 gradova i općina.

Jesu li Autotrolejovi autobusi stari i je li im vrijeme za rezalište ili je pak riječ samo o nesretnom spletu okolnosti - ostavljamo vam da zaključite sami. "

Toni602

U 7 i pol na Delti crknuo neki Regio, ja mislim bio na 10A
602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!


Boki651

Jutros na Brajdi, ne kužim zašto je 7a na displayu. Vjerojatno vozač pretipkao bilo što samo da mu ne ulaze. Twingo tek malo stisnut straga.

Shole

Vjerovato su mu krv popili sa pitanjima o četvorki pa je natipkao bilo šta drugo šta nema veze s ovom trasom.  Jer ako staviš prazan displej,  povremeni prijevoz, garažu  ..... svejedno pitanja i dalje idu.

mivano

Noćas?
Izvor: Facebook
Autor: D. Gvozden

mivano

210 imao bliski susret s jelenom jutros na 5B.

Bocko

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Autotrolej-u-ocaju-ucenicima-Pomorske-skole-Nemojte-vise-unistili-ste-nam-vec-cetvrti-bus
Policija se oglasila o vandalizmu učenika Pomorske škole. Evo kako su zapalili autobus
NEOBJAŠNJIVI VANDALIZAM Učenici Pomorske škole u centru Rijeke zapalili - autobus!
TEŠKI PROPUSTI Imamo dokument koji otkriva zašto autobusi Autotroleja često gore i kvare se
Učenici Pomorske škole u Bakru prošlog su tjedna također zapalili signalnu balju u autobusu Autotroleja, a jedan od autobusa je i gađan kamenjem

RIJEKA - Učenici Pomorske škole u Bakru na Titovom trgu zapalili su autobus Autotroleja. Do požara je, prema informacijama iz gradske prijevozničke tvrtke, došlo nakon aktiviranja signalne baklje unutar vozila, i to unatoč činjenici da su učenici bakarske srednje škole bili pod nadzorom policije.

- Ovo je u vrlo kratko vrijeme već četvrti ovakav slučaj, te ovim putem zaista apeliramo na učenike da ne ponavljaju slične radnje jer time ugrožavaju kako svoje tako I živote vozača I ostalih sudionika u promet. poručuju iz Autotroleja.

Učenici Pomorske škole u Bakru prošlog su tjedna također zapalili signalnu balju u autobusu Autotroleja, a jedan od autobusa je i gađan kamenjem, navodi se iz Autotroleja.

Njihovo izvješće o incidentu koji se dogodio 17. prosinca oko 13.40 sati na Fiumari, po povratku sa vožnje iz Bakra govori sljedeće:

- Bakarski đaci na stajalištu Fiumara aktivirali su u salonu vozila signalnu raketu koja je izazvala oštećenja: zapaljenje zadnjeg krila vrata i dijela podne obloge. Upotrebljen vatrogasni aparat iz Prometnog na Fiumari, stoji u izvješću.

Šteta na autobusima se još uvijek procjenjuje,a u Autotroleju naglašavaju kako je moglo doći i do puno težih posljedica.

- Očekujemo reakciju od strane policije, s kojom jako dobro surađujemo,  poručuju iz gradske prijevozničke tvrtke.

voznik

Za ovo je samo jedno rješenje. Učenici i njihovi roditelji neka plate štetu na svih 4 vozila, koje su uništili.
A ako se ovo nastavi, onda jednostano nema više prjevoza đaka za tu školu. Neka se žale na MZO. Ali neće jim ništa rješiti. Pogotovo po izvješču sa strane policije.






mivano

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Kobno-pretrcavanje-na-crveno-Pjesak-tesko-ozlijeden-nakon-naleta-autobusa-u-centru-Rijeke?meta_refresh=true

"Pješak u dobi 44 godine hitno je prevezen u riječku bolnicu nakon prometne nesreće do koje je sinoć došlo u središtu Rijeke.

Dogodilo se to na raskršću Fiumare i Ulice žrtava fašizma, kad je pješak neoprezno pretrčavao preko pješačkog prijelaza. Učinio je to na crveno svjetlo, a tad je na njega naletio autobus koji prometuje na liniji 8.

Nesretni je pješak je u udaru autobusa zadobio teške tjelesne ozljede."

zvone16

#746
Na svilnom gori jedan Lion's Classic



ZvoneXp

Tomek

Gdje je to?  Jel to tvoja fotka?

gorgoroth


Matija87

U jednim od portala piše da je nastradao 686 na probnoj vožnji (??) , sve u svemu žalosno da na taj način "odlaze" autobusi