Privremene trase

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 00:20:31

NP-549

Zašto bi to bio problem ?  Naslušao sam se priča da monotral nemože skrenut iz ulice Blažićevo u ulicu Hosti,  pa da nemože okrenut u Hostima,  pa onda recimo da nemože vozit 11-icu......  A vozio je bez problema kad nije bilo solo buseva i u Podkilavac, i  21 Brnčići/Kudeji, a bogami kad su asfaltirali Prvomajsku petica je vozila iza Guvernerove pa dole niz Via Romu ko četvorka.


Shole

Od sutra linija 3 prometuje kao nekad davno linija 17.  Od Morčića do Šumci, tamo se okrene i onda opet istom cestom natrag.  Zatvorena je ulica Vrhovo zbog radova,  a Josipa Mohorića je privremeno dvosmjerna

mivano

Izvor: Facebook
"U utorak, 12.04.2016. i srijedu, 13.04.2016. godine, od 7 sati, zbog izvođenja građevinskih radova u ulici Radmile Matejčić i zatvaranja dijela iste ulice za sav promet, privremeno se izmještaju trase linija 8 i 8A i to na slijedeći način:

- Linija 8 prometuje redovnom trasom do Trsata (Dvorana mladosti) gdje radi korekciju voznog reda. Nakon toga nastavlje kretanje ul. Slavka Krautzeka (bez ulaska u Sveučilišnu aveniju) i dalje redovnom trasom

- Linije 8A prometuju redovnom trasom do stajališta KBC Sušak odakle nastavlja privremenom trasom do kružnog toka na Sv. Ani gdje se okreće i vraća do Fiumare istom trasom."

kico101

#214
Ovo sa 8A je tragikomično. Stvarno je potrebna na toj trasi uz 7 i 7A, kada već ne ulazi u Kampus.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MB Citaro

Citat: kico101  u Travanj 09, 2016, 20:01:27
Ovo sa 8A je tragikomično. Stvarno je potrebna na toj trasi uz 7 i 7A, kada več ne ulazi u Kampus.

Je smješno, ali je možda stvar u vremenu polaska, ali ni to nije tako bitno, mogu i studenti na predavanja isto kao i srednjoškolci koji koriste redovne linije

mivano

" PRIVREMENA TRASA LINIJE 5
U srijedu 20.04.2016. godine od 10:00 sati, zbog radova u Fužinskoj ulici, linija 5, u smejru A i B, prometovati će Ulicom Kučićki put koja će za vrijeme radova biti dvosmjerna. Po izlasku iz navedene ulice linija 5 prometuje redovitom trasom. U spomenutoj ulici se uspostavljaju četiri privremena autobusna stajališta. Za vrijeme trajanja radova ukidaju se stajališta Bok i Severinska u  A i B smjeru."


mivano

Jutros je bilo problema zbog privremene trase L11 od 8:30 do 14:00. Jedan šole je bio zaboravio skrenuti u ul. Stanka Frankovića (lijevo kod krčme Romano), a kako nije bilo nikakvih znakova uspio je doći do pekare Sokol gdje se morao okrenuti zbog blokade asfaltnih strojeva.

mivano

Web Autotoleja:

"Od  petka , 23.11.2018., od 8:00h zbog građevinskih radova dio Kvarnerske ceste (od rotora do ulaza na zaobilaznicu Matulji) postaje jednosmjeran u smjeru Matulji.

Linije 22, 23 i 30 :

RADNI DAN:

·       polasci s Matulji  prema Rijeci od  07:00 – 17:00 prometuju redovnom trasom uz ručnu regulaciju prometa

·       jutarnji polasci s Matulji u 5:30, 6:10 i 6:30 prometuju trasom čvor Matulji – Diračje –Zamet -Krnjevo– Delta

·       popodnevni polasci s Matulji u 17:00, 17:10, 18:00, 18:40, 19:30, 21:15 i 22:20  prometuju trasom čvor Matulji – Diračje –Zamet -Krnjevo– Delta

SUBOTA:

·       polasci s Matulji prema Rijeci  od  07:00 – 17:00 prometuju redovnom trasom uz ručnu regulaciju prometa

·       jutarnji polasci s Matulji u 5:30, 6:10, 6:30 prometuju trasom čvor Matulji – Diračje –Zamet -Krnjevo– Delta

·       popodnevni polasci s Matulji u  17:10, 18:40, 19:20, 21:15 i 21:55 prometuju trasom čvor Matulji – Diračje –Zamet -Krnjevo– Delta

NEDJELJA:

·       svi polasci iz Matulji prema Rijeci prometuju trasom Matulji – Diračje –Zamet -Krnjevo– Delta

Linija  34:

RADNI DAN:

·       polasci s Matulji od 7:00 do 17:00 prometuju redovnom trasom uz ručnu regulaciju prometa

·       jutarnji polazak u 6:30 ne prometuje u Matulje nego preko Pobri prometuje za Opatiju



SUBOTA:

·       polasci s Matulji od 7:00 do 17:00 prometuju redovnom trasom uz ručnu regulaciju prometa

·       jutarnji polasci  u 6:10 i 6:30 prometuju preko Pobri  za Opatiju

·       popodnevni polazak  iz Matulji u 17:10 ne prometuje u Matulje nego preko Pobri prometuje za Opatiju

NEDJELJA:

·       svi polasci ne prometuju u Matulje nego preko Pobri prometuju za Opatiju



Predviđeno vrijeme trajanja radova je cca 2 tjedna te će se promet na navedenoj lokaciji kretati otežano uz moguća kašnjenja."

tramvajac 92

A Matulji se ne sklanjaju po padežima? Da se bar ogradiš pa veliš da kreću s terminala Matulji...  glavauzid

shef

Citat:KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije 1 kako, zbog srušenog stabla i zatvaranja Ulice Šetalište XII divizije, ista ne prometuje redovnom trasom u smjeru istoka, već trasom linije 6 do spoemnika na Podvežici, te Radničkom ulicom do Janka Polić Kamova i dalje redovnom trasom. Linije 10, 10a, 27 i 29, prometuje gore navedenom trasom do križanja Plumbum, a dalje redovnom trasom.
Kakva šteta da ovo nitko neće snimiti, ovdje se veliki busevi vide samo dok idu na tehnički
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Koliko imamo sreće u zadnje vrijeme sa privremenim trasama, i uzrocima istih, nebi me ni najmanje iznenadilo da nešto krene po zlu s onom devijacijom kod OŠ Pećine pa da ovo današnje postane standardna trasa linije 1

Boki651

#222
Sutra još jedan kolaps dan. Ne kužim odgovorne za prometna rješenja, zašto se nisu sjetili makar buseve poslati po Rivi u suprotnom smjeru od raskrižja s tržnicom do Splitske.

mivano

Poslije Belvedera, ko vas...

"Od petka, 1.2.2019. godine, od 10:30 sati, zbog puknuća vodovodne cijevi i zatvaranja dijela Ulice Kozala, privremeno se mijenja trasa linija 4 i 11.

Linija 4 prometuje redovnom trasom do Belvedera odakle odmah nastavlja kretanje prema centru grada Laginjinom ulicom.

Privremeno se ukidaju slijedeća stajališta: Kozala Groblje, Ante Kovačića, Kapitanovo, Kozala – Drenovski put, Kozala, Vinas, Brašćine u polasku/povratku.

Linija 11 prometuje redovnom trasom do stajališta Manzzonijeva odakle nastavlja privremenom trasom preko Osječke ulice, Škurinja, do Drenove (groblje) prema stajalištu Benaši i dalje redovnom trasom. Linija 11 prometuje na ovaj način u polasku/povratku.

Na privremenoj trasi linija 11 koristi postojeća prigradska stajališta, te stajališta linije 5 na privremenom dijelu trase od raskrižja Osječka crkva do Drenova groblje.

Privremeno se ukidaju slijedeća stajališta: Belveder, Kozala Groblje, Ante Kovačića, Kapitanovo, Vinas, Streljana, D.Drenova 1, D.Drenova 2 i Cvetkov trg."

Boki651

#224
I to baš kad nisam doma russian_roulette, i 7 i 7a kod mene, a 20,21 testiraju novu cestu.

web Autotroleja
U nedjelju, 24.02.2019. godine, od 10,15 do 13,45 sati, zbog održavanja maškarane manifestacije, za sav promet se zatvara dionica ceste Turkovo – Pehlin.

U tom periodu linije 7, 20 i 21 prometuju privremenim trasama:

–         Linija 7 prometuje redovnom trasom do stanice Rujevice odakle se uključuje na privremenu trasu (bivša trasa 7a): ul. Vukovarska – Minakovo – Blažićevo – Hosti okretište, u polasku/povratku.

–         Linije 20 i 21 prometuje redovnom trasom do stanice Vukovarska spomenik odakle se uključuje na privremenu trasu: ul. Vukovarska – Antuna Barca – Antuna Kosića Rika -stadion NK Rijeke – Štefani – Marinići i dalje redovitom trasom, u polasku/povratku.

Novi list se baš ne slaže sa svime:
U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin prigradske linije javnog gradskog prijevoznika u smjeru Viškova i Klane (linija broj 20 i linija broj 21) prometovat će (u polasku i povratku) redovitom trasom do Rujevice, odakle se uključuju na privremenu trasu - ulice: Blažićevo, Minakovo, Hosti, Drnjevići, Trampov breg, Marinići, odakle se uključuju u redovitu trasu.


Sad tko je u pravu kad su vani dvije varijante?