Skupina Arriva Slovenija, Maribor

Autor man750, Ožujak 22, 2008, 16:48:48

gorgoroth


Tomek

#226
Nikola nam šalje i ovu fotografiju gdje se vidi MAN 9.136 FOC Mikrobus od Certusa iz Maribora

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lussin


Frik85

#229
Da. Ali Certus nema veze sa Marpromom nego sa Arrivo.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate

Danas u Ljubljani

Bari

#233
Ljubljana






KREPAT MA NE MOLAT !

STIB

Izgleda da je isti čovjek koji je sinoć oteo autobus LPP-a (https://www.delo.si/novice/crna-kronika/po-drami-voznik-in-potniki-niso-poskodovani-168402.html)prije toga pokušao to isto napraviti i s Arrivinim autobusom:
https://www.delo.si/novice/crna-kronika/z-izvijacem-tudi-nad-voznika-in-potnike-avtobusa-arriva-168464.html
Citat:V skupini Arriva Slovenija so potrdili, da se je sinoči tudi na njihovem avtobusu zgodil incident, ko je moški grozil vozniku in potnikom. Portal 24ur.com navaja izpoved priče, ki je povedala, da naj bi šlo za isto osebo, ki je nato grozila vozniku avtobusa LPP.

Sinoči ob 20. uri je na avtobusni postaji Ljubljana na avtobus, ki vozi na liniji Ljubljana–Bled, vstopil moški brez vozovnice, so pojasnili v skupini Arriva Slovenija. Voznik avtobusa ga je pozval k plačilu vozovnice, kar je moški nato tudi storil. »Ko je avtobus zapeljal, je omenjen potnik vstal in z izvijačem začel groziti potnikom in vozniku. Voznik avtobusa je na naslednjem postajališči (Tivoli) ustavil avtobus, odprl vsa vrata in poklical policijo. Omenjen potnik je zapustil vozilo. Policija je naredila zapisnik o dogodku. Nihče na avtobusu ni bil poškodovan,« so povedali.

»Ponosni smo na našega voznika, ki je v izredni situaciji ravnal preudarno in v prvi vrsti poskrbel za varnost naših potnikov.«
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

gorgoroth


Bari

Arriva na liniji Rovinj - Ljubljana
KREPAT MA NE MOLAT !

gorgoroth


gorgoroth


gorgoroth