Kvarovi i oštećenja Libertasovih autobusa

Autor man134, Studeni 28, 2007, 22:02:04

MAN SU220

već mjesec dana da je izgubio reg.tablicu


STress

Mislim da i ovo spada pod oštećenja...  :o

Citat:- Dragi prijatelju molio bi da ovu galeriju staviš da ljudi vidi koliko autobus može blizu kuće ti doć, nama na 1 metar. Sretni smo što nitko nije stradao u ovoj strahoti - ovu poruku dobio je dubrovački fotoreporter  Željko Tutnjević od prijatelja kojemu je Libertasov bus zamalo završio u kući u Kranjčevićevoj ulici.

Netko od Libertasovih vozača koji  autobuse parkiraju u Radeljeviću malo je promašio i porušio zid prema ulici. Srećom zaustavio se prije kuće preko puta, a još veća sreća je ulicom u tom trenutku nitko nije prolazio.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/227323/Default.aspx


COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

MAN SL222


nidi

Gbr.103 ce biti malo duze vremena van prometa. Jutros imao bliski susret sa brdom povise Dubrovnika...
*****  V     O      L       V       O   *****

nidi

*****  V     O      L       V       O   *****

MAN SU220

http://dubrovacki.hr/clanak/71420/autobus-sletio-s-ceste
Citat:
U Konavlima je jučer došlo do dramatične prometne nesreće u kojem je Libertasov autobus uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta sletio s ceste.
- Ozlijeđene osobe primljene su u Dom zdravlja Gruda oko 13.38 sati. Obje osobe su zadobile lakše tjelesne ozlijede. Jedna je imala ozlijedu brade, dok je druga osoba upućena na odjel otorinolaringologije u Opću bolnicu Dubrovnik, rekli su službenici Doma zdravlja Gruda.
- Autobus je polazio u podne iz Vitaljine i tamo prije sela Poljice bilo je grada po putu i bilo je sve bijelo. Vozač je normalno vozio, prilagodio je brzinu terenu. Kad smo došli u tu okuku kao da ga je zanijelo, možda je bilo sklisko, još je bilo grada tu, dan prije je padalo dosta. Onda je on udario suprotnom desnom stranom u brdo i onda smo pošli pod put, a autobus se nagnuo. Bilo nas je troje, ova jedna gospođa, vozač i ja. Izašli smo kroz srednja vrata, prednja se uopće nisu mogla otvoriti jer smo bilo kao u šumu. Prednji je kraj otišao je negdje oko pet metara, ovaj zadnji oko dva. Ja sam dobro prošao, ništa nisam ozlijedio, samo imam dva ponta na desnoj strani vilice, a što se tiče ruku i nogu, sve je u redu, rekao je jedan od putnika autobusa. 
- Nezgoda se dogodila na redovnoj liniji Vitaljina - Dubrovnik s polaskom iz Vitaljine u 12 sati. Nesreća se dogodila između mjesta Mikulići i Poljice. Bilo je tuče pretpostavljamo da je iz tog razloga došlo do nesreće. U autubusu je bilo svega par ljudi, autobus je izvučen i nakon što se doveze u središte moći će se procijeniti šteta, izjavio je Đuro Deranja, direktor Libertasa.




MAN SU220

U ponedjeljak se i kod nas zapalio bus gbr.19 na stanici u kuparima.To je treći ovaj tjedan u lijepoj našoj.

MAN SL222

#293

Shole

Da, sigurno će rashodovat bus zbog razbijenog branika

MAN SL222

Libertas ima MAN SL222 gb 1-5.Branici sa njih ne odgovara ovome?

Paško

#26, prošlo se lišo





Izvor: fb Grbić doo transport i dizalice
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

C2

Ovaj prizor podsjeća na kraj filma "The Italian Job" iz 1969. :)evil

elez

Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Lion's Driver

Ja bi reka na prvu da je ovaj izlazio sa stanice a nije gleda ima li ko