Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

kico101

Naravno da je 449.  :)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Citat: NP-549  u Prosinac 19, 2007, 12:14:59
Naravno da je bio 601,  koji drugi  ;).  Valjda kolege misle da će dobit otkaz ako skrenu sa trase.

Se može "kvoutat" sam sebe?
Četvrtak opet 601 na izletu u ulice van svih linija.    Kod Novog Lista skrenuo desno u ul. Rikarda Benčića prema Ininom igralištu.  Razlog:  na stanici Mlaka doletila u desnu šajbu boca žuje.  Pukla šajba, čekaj muriju pol sata i onda pravac garaža. A di se okrenut?  Jedina solucija uz Novi List gore ili skroz do skladišta pošte na Krnjevu di je okretište promašenih dvojki i 3a.   
Sve pohvale kolegama u limariji.  Za manje od 24 sata bus je bio ponovo na cesti.
P.S. Kolega forumaš sa 513 bi mogao i pozdravit na Štrangi, a ne samo gledat direktno ispred sebe, nedaj bože malo u stranu ;D ;D ;D

dragec52

NP-549 Imam neki osjećaj da se to odnosi na drageca52,poštovani, ako je to bila linija 7 a još forumaš  i šilteraš,gotovo neodoljiv putnicama, onda se IZViNJAVAM  zasta nisam registirao mnogopoštovanog kolegu.

Shole

Gore potpisanog kolegu molim da vrati svoj avatar!

dragec52

Citat: Shole  u Prosinac 23, 2007, 13:16:25
Gore potpisanog kolegu molim da vrati svoj avatar!

Ja sam za to blago ogranićen/možda i više nego mislim/, pa ćekam svog spermića da to napravi.Šoile kad ćemo na obećanu biru?

kico101

Gledam malo danas kako se odvija promet na legendarnom raskrižju T.Strižića-Sv.Ana-Kačjak. U 2 minute samo je jedan auto skrenuo iz pravca grada prema Orehovici , a 20-ak prema Vežici, pa se pitam čemu prednost tom pravcu.
Btw, zašto preko Kačjaka ne usmjeriti bar jednu grobničku liniju , zbog putnika koji idu u Sušačku bolnicu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Nemožeš vikendom gledati, radnim danom prije 8 sati idu auti u omjeru 2:1 u korist ovih sa Orehovice.

kico101

A što je čitava izmjena učinjena zbog jutarnje špice? Što Grobničani ne izlaze iz kuća subotom. Nema veze kad je gledano. Garantiram da u bilo koje vrijeme broj vozila iz pravca Vežice i drage veći od onog sa Grobnika
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Mislim da je ovakvo rješenje najbolje. Da prednost ima Vežica-Grad, stvarala bi se gužva prema gore kada bi čekali za skrenut prema Orehovici.

kico101

Citat: ikar  u Siječanj 19, 2008, 17:29:43
Da prednost ima Vežica-Grad, stvarala bi se gužva prema gore kada bi čekali za skrenut prema Orehovici.
Istina, ali zašto se za Grobnik ne bi koristio pravac kroz kvaternikovu i Z.kučića i dalje na zaobilaznicu i autoput. Ako netko hoće na Orehovicu, pašac ili svilno neka gre iz Brda lijevo pa na most i prema Kačjaku. ovako se stvara kolona na mostu ( starom miljun godina ) što baš nije idealno rješenje ( a dolje provalija 30 m ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Onda Kvaternikova postaje preopterećena i stvara se usko grlo na Teti Roži. Neki dan sam se 25 minuta vozio 6-com u školu (3 stanice), tako da bi još auta bilo još gore rješenje.

kico101

Pogotovo je u Kvaternikovoj gusto između 16,10 i 17,00 kada navali Lenac i INA. Tada je čep do Plumbuma. A D404 ne mrda. >:(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Imam neki ružan osjećaj da nešto nije u redu s vijaduktom u Cindrićevoj. Na spojnom dijelu kod sušačke place pojavile su se ogromne pukotine i rupa na kolniku u kratko vrijeme. Koliko znam otkad je napravljen nikada nikakvi radovi održavanja nisu rađeni.
Onuda u zadnje vrijeme ide puno i previše prometa, naročito teških vozila.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Vidio sam i ja to danas. I još nešto-u Ribarskoj, odmah nakon skretanja iz Zajčeve, kvadratna pukotina cca pol puta pol metra, a u sredini komad asfalta koji se izdignuo.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Baš bi bilo fora da se sruši viadukt (bez žrtava naravno) i da onda Strossmayerova opet bude dvosmjerna ko u dobra stara vremena O317-ica.  Mislim da bi se tad D404 napravila u roku mjesec dana.  Pare nebi bile problem,  stari sušački kolodvor bi prdnuo u roku hitno bez obzira na konzervatore i ostale njima slične.
Šta kažete da organiziramo jedno miniranje viadukta tamo negdje kod skladišta pauka?