AP Varaždin - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:47

Mile7

#945
Ponos

bonaparte12

 >hammer< jel tko moze ovoga blokirati s ovim u najmanju ruku debilnim postovima
POLAKO I SIGURNO

Mile7

Zna li netko koje je godište Volvo 9900 jedini preostali 630?

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Mile7

Ja se ispričavam, vidim da sam loš forumaš, svakakve gluposti sam objavljivao, od sad ću se stvarno potruditi sa samo kvalitetnim slikama kao od 757, 276 i 683, pa makar jednom tjedno, samo me još zanima stvarno što je sa mojim 502 kad ga već od 5 mjeseca ne vidim a piše da je aktivan ???

Dreamwalker

502 iako je u popisu VP (koji trenutno nije ažuran, ali bude), prema popisu aktivnih Eurobusa nije više u prometu. I taj popis s Eurobusom bi trebalo ažurirati, a to će bit kroz nekih 10-ak dana.

Što se tiče tebe kao forumaša, mlad si. Uviđaš svoje greške i želiš ih ispraviti, a to je već jedan jako veliki korak naprijed. Ne daj se smesti i samo naprijed.  Mi smo tu da te podržimo ;)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Mile7

U zadnje vrijeme jedini Eurobus koji se pojavljuje je 637, ni 551 ni 647 ni 648 više ne vidim, kad se ažurira vidjet ćemo što je s njima a sad koliko ću moći jer nemam vremena ove dane slikati a onda dalje kad počne ljeto svaki dan samo ne znam što, malo je različitih buseva ostalo

tramvajac 92

Samo fotkaj, makar bili tebi sve isti busevi. Jer ako ih ne fotkaš ti, teško da bude netko drugi mogao. Na varaždinskom kolodvoru se može fino fotkti oko 14:10, dovoljno je buseva i putnika da nitko ne obraća pažnju  ;D

Mile7

Sivi comfort nije baš čest ali je baš on taj koji je sada na mjestu prodane Setre 651 sa shemom hotela Turista (:'() pa evo malo unutrašnjosti. Kiel sjedala, osim sivog dizajna s plavim i rozim crtama kao što je i izvana, tu se pojegdje mješaju i čisti sivi (crni) i sivoplavi sa šarama kao što imaju Kiel sjedala u niskim Bovama 688 i 689, nema zavjese, za radio ne znam jer ima zvučnike ali je bila tišina a naprijed sam zaboravio pogledati, nije toliko jako išaran i poderan ali se po motoru čuje da je dosta star, desno (s unutarnje strane) krilo stražnjih vrata se još uvijek ne miče, ali sve u svemu nije toliko loš. Samo se pitam zašto takva Setra od svih autobusa ima baš ovog nasljednika.

gorgoroth


EUROBUSZG

Kakvo je stanje sa Eurobusima? Jel ima još aktivnih?

Mile7

Kako izgleda možda je 637 taj zadnji jer jedino on se još pojavlja, jer 647 više sigurno nema već ga mijenja Bova Lexio par mjeseci, 502 se ionako rijetko viđao, 648 malo češće, a 551 je pre dobar da se već tako dugo nigdje ne pojavljuje, tako da 637 je zadnji možda i on vozi redovito kao i na početku kad je prešao u ludbreške ruke još krajem 2018. ali vidjet ćemo kad se uredi vozni park opet

Dreamwalker

Još su samo 2 živa u Varaždnu - 637 i jedan AV 120 L. Na razini Hrvatske, aktivno je 8 AV 120 i taj 1 AV 120 L.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Mile7

#958
Svi 22 Eurobusi u AP varaždinu su bili posebni, ali legenda ostaje do kraja
Nekad u Zagrebu letio s avionima, danas još uvijek leti po centru svijeta Ludbregu i ništa ga neće zaustaviti

Ne daj se 637 yahoo pivkan hi

Mile7

U 637 se sjećam da je 2018 imao radio i 2019 više ne, vjerojatno zbog prokišnjavanja, zar se to baš ne može nikako popraviti i vratiti, bilo bi prekrasno pogotovo vozaču da taj autobus svira, zadnji je Eurobus, moglo bi se malo pobrinuti o njemu, ipak je hrvatski autobus, mogu li ja pomoći u tome možda nekako?