RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

NP-549

Kiki273 skidaj se s tog badaveinterneta.  Šta si se na Učku priheftao.  Nema ni RTL-a ni NOV@ tv već pol ure u cijelom gradu!!!

kico101

Ča se tiče RTL-a  NOVE TV, ni prevelike štete. Kiki se priheftal na NATO radar. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Dino

 ;D cuo nas je. Došla je Nova  :P

Srđan

Neznam di ovo stavit, a možda je neko i prije mene već linkao. Ako jest brišite,ako ne možda će vas zanimat.

               

Boki651

Je netko možda slikao bus od reprezentacije jučer?

Shole


ikar

Danas prvenstvo vozača na Klani! Ako ko ima vremena nek ode poslikat.

Boki651

Da sam feet svakako bih išao.

Shole

An b faking livbl !!!!!

Dežurni dušebrižnici ponovo na djelu.   Stopirano rušenje bivše Autotransove garaže jer su kozervatori zaključili da je to vrijedna stara zgrada.  Živjeli konzervatori.

kriticar

Citat: Shole  u Lipanj 19, 2008, 11:28:18
An b faking livbl !!!!!

Dežurni dušebrižnici ponovo na djelu.   Stopirano rušenje bivše Autotransove garaže jer su kozervatori zaključili da je to vrijedna stara zgrada.  Živjeli konzervatori.
A zašto je nebi sačuvali? Čitao sam negdje da je to jedan od najstarijih svjeskih objekata građenih kao garaža, a koji je još sačuvan u izvornom obliku.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

shef

Vidi u čemu je problem: Autotrans je dobio ili kupio (svejedno) zemljište od grada u Škurinjama/bivši Adriamont gdje je napravljena nova garaža da bi se maknuo iz garaže u Barčićevoj.
Gradska tvrtka Riijekapromet je ulupala silne novce u projektnu dokumentaciju za gradnju garaže na tom istom mjestu, a grad Rijeka još i više u produžetak ulice I.Pavla II, koja inače sada vodi do ulaza u (preskupu) privatnu garažu Zagrad, a služi pretežno za besplatno, ali protuzakonito parkranje.
E sad to jednim potezom pera pada u vodu
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

To ti je kad se kuća počne gradit od krova.
Nisam pristalica toga da se sve staro treba srušit, daleko od toga, ali brate mili u Rijeci nemoreš ni igralište za djecu od 150 kvadrata napravit a da se ne pojave konzervatori, arheolozi, ekolozi i stopiraju izgradnju.  I naposljetku sve padne u vodu i to se ipak počne rušit i gradit novo, ali u međuvremenu prođe i po desetak godina.  Trenutno mi samo ovo pada na pamet, ali ima toga puno više:
1. D404 stajala (i još stoji) boga pitaj koliko zbog sušačkog kolodvora i još nekih stvari.
2. Zagrebačko pristanište (novi kontejnerski terminal) sad stoji zbog drugih razloga, ali bilo je silnih prepirki oko rušenja starih lučkih skladišta.
3. (nadovezano na 2.)  Novi kolodvor Žabica isto vodio borbu sa starim skladištima.
4. stara tvornica Rikard Benčić
itd itd itd itd

kico101

Sjetio sam se nove drenovske ceste A..nešto, koja je čekala desetak godina zbog 2 metra privatne okućnice kod škole na Drenovi.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Izgleda da su opet primljeni novi vozači. Jučer viđen neki tip u civilu kako vozi klanjski 692 a redovni vozač do njega u civilu.

NP-549

Možda je neki stari šole došao na posao u civilu (rijetko, ali događa se), a do njega je bila kontrola