VIP travel, Tivat

Autor arsenal, Kolovoz 06, 2008, 15:33:18

adriatica

Prelijep autobus, samo za moj ukus je bio ljepši onako bijeli sa malim logom nego ovako kad je dobio Kompasove boje!  ;)

arsenal

Slazem se, no sto je tu je, mora se od necega i zivjeti, odnosno raditi za nekoga, a taj onda hoce i svoj logo na busu.... ;)

arsenal


tomo

Citat: arsenal  u Studeni 05, 2009, 22:34:54
Barbika.....

ovaj šarmer zvan Barbika izgleda predivno....

miky

Ovaj Volvo Barby je bio od KOMPAS HERTZ-a, pa ga je Carina zaplijenila u Rijeci kad je firma pošla u stećaj, pa ga je kupio RUDI Express iz Čakovca, pa MS Dubrovnik, bio sivi,  onda je prodan Saši Kovačeviću u Budvu. On ga piturao u CRVENO i nakon malo vremena prodao VIP Travelu TV koji ga je generalno sredio iznutra i piturao u bijelo.

arsenal


shef

Bravo, ja sam se uvijek pitao gdje je taj bus nestao. Naime, godinama je bio parkiran iza graničnog prijelaza Rijeka, odmah desno od upravne zgrade Luke Rijeka, preko puta kolodvora na Žabici.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

adriatica

Sjecam se kad je Sasa taj bus dovezao u Budvu bio je sivi i kao takvog ga je vozio neko vrijeme, no ne znam sta mu je bilo da ga za sezonu 2008 ofarba u onu crvenu boju. Cini mi se da je tako nesto drecavo imao svojevremeno samo Nis Expres. Cak mislim da je i reklama koju je stavio na njega "Teddy Travel" bila po ugledu na Nislije.

arsenal

Meni je taj bus uvijek najljepse izgledao u sivoj boji, mada ni ovako bijeli kakav je sada u "VIP travelu" uopste nije ruzan, naprotiv.....

arsenal

Evo kako je taj bus izgledao lani, to je ovo o cemu je adriatica pisao. Slika je sa www.autobusi.net


arsenal


arsenal

Tamno sivi tourismo je upravo prefarban. Evo kako sada izgleda.


Tomek

Ovaj novoofarbani bijeli Tourismo jučer ujutro oko 07.00 viđen u blizini ZG aerodroma.

arsenal

Oni dosta cesto idu za HR, svako malo imaju neke turisticke voznje preko Debelog brijega/Karasovica....

Boki651

nije mi jasno ako su ga prefarbali, zašto mu i maska nije prefarbana, bio bi ljepši