Sunturist, Novalja [GS]

Autor Osoblje, Kolovoz 04, 2016, 17:19:06

Osoblje

Sunturist d.o.o.
Novalja, S.S. Kranjčevića 1
www.sunturist.com


Konačno da možemo otvoriti i ovu temu s ovim Dailyem čiju sliku šalje član foruma. Inače bi kod njih trebali još biti i Setre 309HD ex Moto Rent ZG i 312HD ex Zoki Tours Pleškovec, te bar još jedan minibus.
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

zlepur1

Setra 312 od Zoki tursa je još u njegovu vlasništvu samo je iznajmljena Sunturistu i odlično izgleda.Odžavanje besprijekorno.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

shef

Evo konačno Setrice na Njuškalu
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

actros

Merđo ex Herc Tours

MAN truck bus

Nadam se da je dobra tema.
ČK336HA



MAN u ❤️
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

sniff

#5
Ne, piše ispod vozača ime firme, pogledaj i same registracije. Sunturist je vjerojatno agencija koja najmi  bus123, npr. Integral iz pothodnika u Zagrebu nema nikakve veze sa Integralom iz Brežica  ;)

EDIT: Zoki tours, Pleškovec izgleda. Prinova ili osvježena shema   ?

lussin

Ajmo reć da je dobra tema jer je na privremenom radu dole

Tomek

Evo konačno fotke kakve-takve njihove Setre S312HD
GS-469-CE

MAN truck bus

Evo danas GS469CE na Glavnom.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

peron24

Setrica S312 HD u Šibeniku

Paško

Nekih davnih dana Sunturist je bila poznatija agencija sa sjedištem u Zadru. Imali su i jedan Neoplan Cityliner s početka 70-ih koji je u Zadru ostao poslije sudara nakon kojeg je popravljen. Ovome MAN-u AM 180 nije bilo popravka. https://www.gettyimages.ae/detail/news-photo/bus-destined-for-medjugorje-in-bosnia-herzegovina-is-news-photo/612557330 Lokacija i vrijeme snimanja nisu zabilježeni.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Zadarsko dite

Lokacija kod male poste u Zadru, kanal desno od ceste u ulici Blaza Valjina, minobacacka granata, pocetak listopada 1991-e godine. Dole lijevo ispod djecjeg vrtica je bila parkirana dubrava, kasnije poklonjena HV-u. Mala posta je desno od snimatelja.

Zadarsko dite

Citat: amfan  u Veljača 27, 2021, 22:13:07
Nekih davnih dana Sunturist je bila poznatija agencija sa sjedištem u Zadru. Imali su i jedan Neoplan Cityliner s početka 70-ih koji je u Zadru ostao poslije sudara nakon kojeg je popravljen. Ovome MAN-u AM 180 nije bilo popravka........

Neoplan je pocetkom rata ostao na aerodromu i odvezli su ga cetnici. Tada je jedan njihov vozac govorio kako ga nisu odvezli jer mu, citiram, "nije otvorio prednji ventil i nije digao prednje jastuke pa bi razbio most naprijed". A ovako je bolje, ostaviti im ga, na tu tvrdnju nije bilo odgovora.

Sunturist je krajem osamdesetih imao i dvije dubrave 14, jedna visoka s 260 fapom, druga niska je nesto kemijana, pokojni je Soba ubacivao tama unutra. Imali su i automontazu tam-a, mislim kako mu je slika u groblju autobusa te jednu setru druge serije, koju je kasnije vozio Zlatko Svircic i ne znam gdje je zavrsila. Takodjer su imali kombije za transfere putnika, ne znam broj, nagadjam, pet, dosta zavrsilo u HV-u pocetkom rata.

gorgoroth

Setra


gorgoroth

ST aerodrom