Bili, Zadar [ZD]

Autor tovar, Travanj 22, 2008, 18:30:33

mansg313

Citat: kuba  u Studeni 27, 2008, 17:39:00
Ne nego je Bili taj dan skinuo ratkape jer je provjeravao kakvi su serafi na kotacima jer ipak je to bus od AP Like pa za svaku sigurnost... kad sam ga slikao stavio ih je u bunker. Inace ima ratkape.
U potpunosti se slažem sa Bilijem ali ako se bus vratio u AP Lika neče dugo radkape potrajati :-\

kuba


kuba

Rashodovani MB O303:

-ima još i dvije Setre s215 te MB O303 kojeg moram uhvatiti

zosser

Bas se pitam dali je puntamika line ili contus napravio ugovor o najmu autobusa za linijski prijevoz?Koliko ja znam firma koja ima koncesiju na neku liniju onda ona nemoze angazirati drugog prijevoznika za kojeg je upitno dali je registriran za obavljanje medjugradskog linijskog prijevoza putnika.Tu je sad problem ako se nesto nedaj boze dogodi .Jeli netko pozna taj zakon pa da mi kaze jesam li u pravu ili?

Neo

Zosser ja mislim da nisi u pravu, koncesionar linije ima pravo da angazuje nekoga da vozi njegovu liniju, naravno ako taj neko ima licencu za obavljanje linijskog prevoza putnika.
je zakon

zosser

Da tako je samo moraju imati medjusobni ugovor a znas kako to ide kod nas.Netko nazove i kaze cuj treba mi bus a o papirima se misli kasnije. ;)
Hvala na odgovoru.Pozdrav svima

kuba

Prinova kod Biloga, MB O303 ex Aler tours:


shef

Budući da osobno poznam prethodnog vlasnika (inače je to tvrtka u istoj obitelji kao i Dino Bus), mogu ti jamčiti da je ovaj bus pažen kao da je član obitelji. Jedini problem je što već ima puuno godina, a u zadnje vrijeme je dosta vozio školske izlete.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tovar

U subotu bio u njemu, malo popričao s vozačima. Bus je unutra očuvaniji bolje od pojedinih novijih buseva. Sve pohvale prethodnom vlasniku. A i ima dosta opreme, bus je ˝91 god. ali je bio opremljen za turizam.

tovar

Šta se tiče ulja vjerojatno koristi zvijezdino ;)
A šta se tiče opreme (moram napomenuti da nisam fakultetski obrazovana osoba) ima origigi klimu podijeljenu u 2 sektora, naknadno ugrađenu klimu, wc, tv, video?? električno-grijani prozor, meni najjače odzračivanje bunkera, turističke siceve... Umorija sam se od razmišljanja.
Motor je 350 knj mjenjač s 6 brzina.
I ima 6 pack za spremanje kazeta.

Za moje mišljenje i daleku 91 kompletan auto. Znam za nove buseve koji nisu opremljeni u skladu s svojim godištem i namjenom. Ovaj je meni odličan...

Zadarsko dite

#25
Citat: kuba  u Studeni 26, 2008, 22:34:26
da, to je inace bus od AP Like, samo ga je posudio na par dana
Nije. To je od Biloga autobus.

Kao i ova Setra, bivsa Zriliceva pa Matijeviceva (mislim):



Osim ove ima jos jednu setru, istu, kupljenu od tvrtke AMB s Krka prije nekih cetiri do pet godina. To auto nisam vidio odavna. (naknadno dodan pasus)

Ima Bili i kombi s kojim dicu vozi. U Galovcu, cini mi se.


mate


shef

Citat: Zadarsko dite  u Lipanj 23, 2009, 00:53:47
Prvo ispravka netocnog naslova teme. Bili tours nema veze s vezom. Ispravan naziv jeste Prijevoznik Marko Čulina - Bili Zadar.


Zahvaljujem na upozorenju, bit će ispravljeno. Još da se dotični gospodin vlasnik toliko potrudi kao što si se ti potrudio, lakše bi bilo naći na internetu ikakve podatke...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Zadarsko dite

Shefe, Bili je stariji gospodin kojeg internet i kompjuteri jednostavno ne zanimaju. Za njihovo (njegovo i sinovljevo mu) poslvanje internet je doslovno nebitan i zbog toga se i ne trude s internetom. Inace, za info, "Bili" je Markov nadimak iz mladjih dana, tako su ga znali i u pokojnom zadarskom Autotransport i taj nadimak je imao i na kamionima i na sleperima i sad na autobusima. Uostalom, pise na svakom autobusu na vratima naziv tvrtke...... ;D

kuba