JAVNA ISPRIKA

Autor St!pe, Travanj 19, 2009, 00:14:07

St!pe

Hladne glave nakon gluposti koje sam počinio izbrisavši svoj acc. se javno ispričavam zbog glupih i totalno nepotrebnih pritužbi.Vaš podforum,vaš jezik.OK Nadam se da ćemo ovo što prije zaboraviti i krenuti dalje.Ova 2-3 dana sa znanjem da nemogu postati sam skoro umro.To je još jedan dokaz kako sam ovisan o autobusmia ;D.Pružam ruku pomirenja i nadam se da ćete je prihvatiti jer se iskreno kajem jer sam napravio sranje.

ex stipe 15
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

Neo

#1
Dragi Stipe, mene licno nisi uvrijedio i nisi imao razloga brisati svoj account. Ja sam jucer nesto sjedio malo i razmisljao o ovom forumu i o naravno autobusi.net. Pa mi nismo ni svjesni sta se ovdje napravilo, koliko se ovdje moze naci informacija. Prema tome ovdje nam je jedan zadatak, sto vise informacija, i sto vise slike od autobusa... ;) I naravno welcome back... ;)
je zakon

shef

Obično ne pišem i ne komentiram u ovakvim topicima, ali ne mogu ne reći koliko mi je drago da je jedan tako vrijedan i ozbiljan član promjenio odluku i da je odlučio dalje sudjelovati.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Servis

Mislim da treba onemogućiti da korisnik sam briše svoj račun, nekolicina vas se vraćala nakon kraćeg razdoblja hladne glave. :)