Flixbus Italia

Autor hochdecker, Svibanj 06, 2016, 19:16:48

hochdecker

BUS company, Saluzzo IT
S416GT-HD Zagreb-Torino

shef

#1
Linija 544 Trieste-Napoli odnosno Trst-Napulj; ne piše tko je vlasnik
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tamlover

Danas na Držićevoj:
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Dreamwalker

Linea 402 Zagabria - Torino operated by Flixbus Italia.

Mercedes O 350 Tourismo II danas u Zagrebu. Bilo je dosta putnika, oko 25 prema slobodnoj procjeni. Sjedala unutra su ona socijalna kakva se mogu vidjeti u Setrama kod Vega Tour iz Češke. 15 minuta kasnije je išao Panturistov MAN Lions Coach ZG-5352-EC isto za Italiju, drugom trasom koja im se siječe u Ljubljani i Milanu. Kad bi Panturist malo sredio svoje Scanie koje su izrazito udobne i stavio ih za Milano, da trebam ići tamo, ne bi uopće imao dileme s kim bi išao.

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

mate


Bari

Nakon Zagreba, evo Tourisma iz Ljubljane
KREPAT MA NE MOLAT !

VanhoolTX

Prema nekim informacijama uskoro bi mogao Flix napustiti Italiju.Razlog,sto njihova vlada donijele neke zakone protiv low-cost prevoza kao sto je Flix.(Tekst sam prevodio na engleski,zakljucak sam izvukao na osnovu tog,ako neko ima ko bolje poznaje italijanski neka objasni,mada je poprilicno dobar prevod na engleski)

http://www.easyviaggio.com/informazioni-viaggiatori/flixbus-espulso-dall-italia-con-il-decreto-milleproroghe-presto-diventera-legge-74281

Inace,u Italiji se javio veliki otpor Flixu,od strane domacih prevoznika,mozda i najjaci u Europi.Zavidan otpor je i u Francuskoj i na jakom trzistu Poljske.U Svicarskoj prema mojim informacijam nece jos dugo uspostaviti veze unutar Svice,i tu se spominje domaca firma Domo Reisen koja ce uspostaviti ''nove linije'' u Svici.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

sniff


sniff

Setra S515HD #180
Setra S416GT-H/2 #173

sniff

#176

mate

Uz Setru peticu, boje talijanskog Flixa na AKZ je branio i ovaj Tourismo


sniff


mate

Bus Company s #166 i #176 jucer za Flixbus


sniff