Madunić, Blato na Cetini [ST]

Autor maky, Travanj 20, 2010, 23:37:07


Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Baš sam se iznenadio kad sam u daljini opazio Setru dvojku s meni nepoznatim natpisom. Pitao sam se da odnekud nije iskrsla neka Čazmatransova ili slično, ali to je nova Madunićeva kupnja i to još na vožnji za Mall (uz klasično improviziranu tabelu). Kasnije sam tek shvatio da je ta S 210 H zapravo stigla iz Prometa Sinj, a nekad davno je bila u Atlasu. 31 godina na leđima.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Izgleda da je parkiranju ispred City Centera napokon došao kraj.

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/516958/divlji-zapad-u-splitu-poznati-poduzetnik-i-otac-pomocnika-ministra-prometa-prijetio-prometnom-redaru-jer-mu-je-pisao-prekrsaj-grad-zatrazio-pomoc-policije

Citat:
Divlji zapad u Splitu: poznati poduzetnik i otac pomoćnika ministra prometa prijetio prometnom redaru jer mu je pisao prekršaj, Grad zatražio pomoć policije!

14.11.2017. | 21:29
Piše N. L.

Ono kad otac pomoćnika ministra prometa prijeti prometnom redaru koji ga kažnjava zbog prometnog prekršaja..

To bi bio najkraći opis situacije koja se netom odigrala ispred City Centera One nakon što je Grad postavio betonske blokove na dio prometnice ispred ulaza u trgovački centar gdje je dozvoljen prolaz samo "Prometovim" autobusima. Kako smo doznali od Damira Babića, šefa gradske komunalne, Milan Madunić, vlasnik "Madunić busa" verbalno je napao prometnog redara koji je večeras došao u kontrolu, prijetivši mu otkazom i pozivajući se na svoje veze, u prvom redu sina - Marija Madunića, pomoćnika ministra prometa za inspekcijske poslove.

- Prijevoznik je već nekoliko puta kažnjavan, no nije reagirao, odnosno nije prestao koristiti gradsku površinu kao svoj privatni parking - kazao nam je Babić.

Unutar ograđenog dijela ostala su dva autobusa kojima je ostavljen prostor da se maknu s površine koju nepropisno zauzimaju, odnosno na jojoj se nelegalno parkiraju. S obzirom da ni tijekom večeri vlasnik prijevozničke tvrtke nije želio maknuti autobuse s dijela prometnice, te će se sutra biti pozvana policija.

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/517000/oglasio-se-splitski-poduzetnik-optuzen-da-je-prijetio-komunalnom-redaru-pozivajuci-se-na-sina-pomocnika-ministra-nisam-reagirao-neprimjereno-a-autobusi-su-uklonjeni-s-parkinga

Citat:
15.11.2017. | 09:50

Oglasio se splitski poduzetnik optužen da je prijetio komunalnom redaru pozivajući se na sina, pomoćnika ministra: Nisam reagirao neprimjereno, a autobusi su uklonjeni s parkinga
sukob ispred cityja


Piše PSD

Nakon što je Damir Babić, šefa gradske komunalne službe, za 'Slobodnu' ispričao kako je Milan Madunić, vlasnik "Madunić busa" verbalno napao prometnog redara koji je došao u kontrolu, prijetivši mu otkazom i pozivajući se na svoje veze, oglasio se i prozvani Madunić.

Divlji zapad u Splitu: poznati poduzetnik i otac pomoćnika ministra prometa prijetio prometnom redaru jer mu je pisao prekršaj, Grad zatražio pomoć policije!

'Žao mi je što je sinoć došlo do nesporazuma između mene kao vlasnika obrta za prijevoz i prometnog redara Grada Splita zbog neobilježene zabrane parkiranja vozila.

Obrt Autoprijevoznik Milan Madunić redovito podmiruje sve svoje obaveze, pa tako i kazne koje nam izreknu prometni redari te ćemo isto napraviti i u ovoj situaciji, ako nadležne institucije utvrde našu odgovornost.

Istovremeno, najoštrije demantiram zlonamjerne tvrdnje kako sam, izražavajući neslaganje s potezom prometnog redara Grada Splita, na bilo koji način neprimjereno reagirao, a kamoli spominjao intervencije bilo koje vrste.

Autobusi su sa sporne lokacije uklonjeni još sinoć. Na bilo koju odluku koja implicira našu odgovornost u ovom slučaju ćemo se žaliti nadležnim institucijama. U slučaju da se utvrdi da je prekršaja ipak bilo, podmirit ćemo izrečenu kaznu.

Podsjetimo, sukob se ispred City Centera One nakon što je Grad postavio betonske blokove na dio prometnice ispred ulaza u trgovački centar gdje je dozvoljen prolaz samo "Prometovim" autobusima, no prema Babićevim riječima, Madunić je već nekoliko puta kažnjavan, ali nije reagirao, odnosno nije prestao koristiti gradsku površinu kao svoj privatni parking.

Napomenimo da je poznati prijevoznik otac Marija Madunića, pomoćnika ministra prometa za inspekcijske poslove, a navodno je upravo svog sina prilikom sukoba s komunalnim redarom istaknuo kao 'vezu' prijetivši mu otkazom.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

elez

A zato su postavljene betonske ograde sa natpisom Split Parking. Nije mi jasno zasto je on tu nekome smetao  ???
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

mate

Setra u subotu u Vukovaru

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

gorgoroth


Dreamwalker

Bravo za ulov. Inače, Setra je ex Črnja Tours (PU-450-SO); ex Union Ivkoni ;)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

gorgoroth

Ajde da i ja nešto ulovim
Btw vozila je Hajdukove juniore, koji su btw poraženi od Rijeke  yahoo

Paško

Setre
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth


gorgoroth

Setra u Ri, ovaj put na drugom mjestu



mate


Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!