Promet Sinj – fotografije

Autor maky, Siječanj 19, 2008, 18:43:50

Paško

Euroliner ST-5204-I kraj mene je prošišao s otvorenim poklopcem motora i parkirao se na kolodvorski peron za liniju za Sarajevo. Setra MA-360-CI u ovoj je temi jer ima naljepnice Promet Sinj.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Točno... prebačena je u Sinj kao i Kinez ex 925BN. U nedjelju mi je bis iz Zagreba za Split radio naš Makarski neoplan 381 u službi Promet Sinja a ja onako standardno zaboravi se raspitati zašto je to tako. Možda je i on prebačen, provjeriti ću.

XDonald

Euroliner, Cityliner, Tourismo:

Metro


Paško

Mini Eurolinera nemamo često.
Sa Starlinerom ST-8551-K vozio sam se iz Zagreba u Split. Čim je u Sinju, znate da je otpadak iz makarske garaže, no ovaj je u boljem stanju nego MA-513-AN s kojim sam išao do Zagreba, što ima smisla jer je i manje vremena proveo u Makarskoj.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

podgora

Mali euroliner je ima požar u makarskoj,onda su mu struju pokrpali da rade vrata klima,i poslali ga u Sinj.

Poslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

mate

Starliner je isto prekomandiran u Sinj

mate


Paško

Prije nego pogledate ovaj post, bacite oko na moje postove iz srpnja 2015. godine: https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=8608.msg196339#msg196339
Tu su slike nekih autobusa koje nije trebalo ponovno slikati.

Tada sam poslikao sve što se moglo naći u sinjskoj garaži. Danas je situacija više-manje ista. Neki autobusi su u međuvremenu rashodovani, a došlo je nešto "novih" autobusa iz Makarske. Ono što je posebno zanimljivo je da nijedan autobus nije ispilan, nego svi godinama leže u garaži. Pretpostavljam da je to zbog razvučenih odnosa firmi u vlasništvu Prometa, ponajviše Prometa Sinj i Autoprijevoza Sinj. Na nekima su se pojavile oznake, broj, tip i broj šasije pa će možda ti napokon biti ispilani. Jedan od njih je i posljednji SL II na ovim prostorima kraj jednog od posljednjih TAM-ova 331.
A i na jednoj od Dubrava, podsjetniku što je bilo od Autoprijevoza nekad davno.
S dva Translinera parkiran je i Tourismo ST-296-UA, zbog nekog razloga bez tablica.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Najveća novost, koju smo bili spomenuli na forumu, dolazak je gradskog King Longa u Sinj. To i nije velika novost jer autobus vrlo malo vozi od rujna, kad je došao u Sinj. Vrlo brzo se pokvario i ne znam je li u voznom stanju. Dakle, ista stvar leži li u Makarskoj ili u Sinju.
- dva Sprintera
- i dok SL II stoji, njegova tri gradska potomka još uvijek voze đake po sinjskoj okolici
- jedna skupna
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

- još jedna skupna
- kraj ovog reda nalaze se i dvije rashodovane Setre.
- kraj ST-157-TS nalazi se galerija rashodovanih autobusa koji trunu i hrđaju na istom mjestu godinama: ST-165-TS, ST-164-TS, ST-358-UI i na kraju Mercedes O303 ST-776-UV
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

- Cityliner
- Setra
- Kao što smo rekli, raste broj prebjega iz Makarsku i Sinj. MA-712-BI jedna je od onih koje ćemo uskoro gledati sa splitskim tablicama, a ST-532-ZV tu je dugo i ima lijepu shemu.
- King Long još je jedan sa sinjskom naljepnicom, ali starim tablicama. Na lijevoj strani slike vidi se rashodovana MA-103-BR, dovedena nakon zapaljenja.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

Evo Setra jos s MA- tablama, Euroliner na liniji iz Sarajeva i King Long:

mate


Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!