EP u vaterpolu 2010.

Autor conecto, Kolovoz 29, 2010, 00:48:40

conecto

#15
Četvrtak je bio dan polufinala. Bijeli Regio već par dana vozi reprezentaciju Hrvatske, u društvu Lions Citya gb 331 koji je vozio reprezentaciju Srbije očekuje ishod prvog polufinala.



U dramatičnoj utakmici Hrvatska je izborila finale. Na izlazu iz bazena vladala je prilična gužva, naši zlatni dečki rado su razgovarali i slikali se s navijačima, uključujući izbornika Ratka Rudića, uvijek dobro raspoloženog i spremnog za šalu, a osobito u ovakvim prigodama



Koji sat kasnije o drugom finalistu su odlučivali Mađarska...



...i Italija



Iz Mađarske je stigla brojna podrška, ali otišli su ovog puta razočarani - u finalu igraju Hrvatska i Italija, Mađarska i Srbija će se boriti za broncu.



A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Ne vidim druge teme gdje bi ovo stavio. Moje iskrene cestitke novim prvacima! 8-8 8-8 8-8


haki

#18
Subota dan finala i utakmice za 3 .mjesto
Odlazak reprezentacije Srbije i Mađarske na utakmicu za treće mjesto uz policijsku pratnju ( u zraku u to vrijeme bio je i helihopter )



Prolazak uz pratnju bez zaustavljanja na semaforu makar je crveno



conecto

#19
Citat: Neprilagodjen  u Rujan 12, 2010, 00:03:43
u osvajanju titule pomogao je sofer ZET-a :D
http://www.net.hr/sport/page/2010/09/11/0103006.html?pos=n1


Samo da još Talijanima ne ispadne kriv Stipe (najviše im je ipak kriv naš golman Pavić). A APD se pobrinula da Italija dobije za finale što bolji tretman pošto se i reprezentacija Hrvatske već danima vozi bijelim Regiom iz APP.



Tome je naravno pomoglo što se finale igralo u subotu kad nema školskog prijevoza. A na finale su išle i ostale reprezentacije - 619 za reprezentaciju Španjolske.



620 za reprezentaciju Grčke



Ispred bazena Mladost je vladala gužva kao i uvijek kad igra Hrvatska, pa su autobusi čekali parkirani na Jarunskoj cesti





Malo iza prostor za parking je našao i Stipe...

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...