Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

mansg313

Bit ce jos primjera danas mi je posluzio Gb 841 a bit ce ih jos medju njima i novi skolski busevi












po ovome sta pise bus je napravio ranč hotnja a model je eko med od bagrema

mate

stvarno je sramota sto se ovakve stvari vidaju u busevima...ocito ti skolarci sto se voze i sto divljaju ocekuju da ce proci nekaznjeno....(uglavnom je to tako)...al mora se nesto poduzeti po tom pitanju... :(
samo mi je zao...sad ovih novih skolskih buseva...kroz koji mjesec se nece primjetiti da su novi...jer ce ih vandali unistit... :(

Tomek

Što se tiče ovog gb841 i nije tako strašno. Potpisi se nađu svuda, nažalost to je neizbježno.. Puno je gore kod novih školskih koji imaju poderana sjedala unutra, ali to bi MAN Importer koji je vlasnik tih autobusa trebao srediti i po ugovoru dok je bus na servisu dati zamjenski.

mansg313

#3
Evo jos vise unistenog Gb 848 bivsi 61 u app ovaj bus je kko krs,kramp,odpad


ova se klupa da izvaditi































pobjeze mi umro dabog da







Evo to je to za danas sutra idem na skolske regie

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

mansg313




ovo je bilo skroz naprijed na prvom sjedalu >:( >:( >:(

ona ista plafonjera samo sta je dok sam dosao do v.gorice se jos vise otkacila

Zalosno Isto gb 848

mansg313

Evo jos buseva pocinjemo sa gb 860 bivsi 41

















mansg313

Evo jos jedan Stroj SL 202 Gb 855 bivsi Gb 91 koji je STOKA UNISTILA


Blizu vozaca moze se vidjeti kabina sramota >:( >:( >:(


Koliko razlicith presvlaka ima ovaj bus?




Odmah ispred drugih vrata
















I onda sta oni ocekuju da vozaci budu ljubazni a oni za uzvrat zasaraju i unistavaju buseve mo nemoj >:( >:( >:( >:(

mansg313

Ispricavam se sto nisam slikao prednji kraj busa  radi se o MB 0405 gb 851 iz 1988


zapamtite ove pokidane tapecirunge ja sa ih nasao













Sad evo gb 849



Fora sic























Jeli vam ovo poznato :(





Jedina lijepa stvar u cijelom busu





mansg313


Ivan

Ah, sad, gorički autobusi koji su ionako svi pred otpis nisu baš mjerilo kulture putnika... Problem vandalizma po autobusima postoji svuda i mislim da u Zagrebu (i okolici) čak nije ni izražen, u usporedbi sa npr. Splitom gdje si, kako možemo i na forumu čitati, kad pada kiša klinci misle da je OK slobodno usred bijela dana za pokrivalo glave istrgnuti naslon iz novog Lion's Cityja...

Ovdje je veći problem jedva postojeće održavanje... Da netko misli na takve stvari, barem bi npr. za autobuse stare 10-ak godina kupio onu tkaninu kada sve starije Fainsa stolice imaju iste presvlake, ili bi barem i autobusima starijima od 3 godine povremeno oprali plastične obloge na štangama između prozora, jer čim se preko njih prstom pređe duplo su svjetlije... Ako se na takve stvari ne može paziti, ne znam čemu sad raspravljati o kulturi nekoliko delinkvenata... Koje nikako ne opravdavam, ali sa takvim stvarima se treba računati i popraviti, a ne kukati kako je netko drugi kriv. Uostalom, kad mali zlikovci vide da je bus neuredan, to im je samo poziv da se i oni pridruže zabavi... Nadam se da će sada sa ovim leasingom višak servisera neće baciti na ulicu nego ih staviti da (puno) bolje održavaju starije autobuse, jer ovom neredu i nebrizi treba stati na kraj.

mansg313

Potpuno se slazem sa tobom nije problem samo u putnicima nego i u mehanicarima i cistacima koji bi trebali odrzavat i cistit buseve.U Zetovim novinama je pisalo da je antigrafitti centar dobio novu metodu ciscenja pa sad zelim pokazat kako dobro rade svoj posao za koji primaju placu.

Tomek

1. Koji je gbr. ovaj
2. Ovoj zrakoplovnoj školi bi trebalo davati Avtomontaže jer šta ti rade--- to je ko nekad pomorska škola Bakar
3. Znaš da ih ima u puno boljem stanju pogotovo u zadnje vrijeme... Šara se uvijek nađe, ali busevi na zapadnom djelu grada u kojima se vozim su u zadnje vrijeme u puno boljem stanju, a ima i O305G koji su uređeni...
Nego, ajd se molim te raspitaj gdje su nestali 832,836,838 i 839.. U Gorici nisu viđeni da su rashodovani, pa me zanima gdje su isčeznuli..

Portos

#13
@MANsg313
Nisi otkrio toplu vodu ukazujući nam na stanje autobusa starih 20 i kusur godina. Mene osobno količina slika koju zadnjih dana stavljaš na forum odbija da ga i dalje pratim. Shodno tome smanji malo doživljaje i konstruktivno sudjeluj u raspravama na forumu ne stavljajući gomile bezpotrebnih slika. Hvala.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan

Slažem se potpuno sa Portosom... Molio bih te da ako stavljaš sliku nečega nezanimljivog kao što je sjedalo (i k tome još samu sliku mutnu) da onda staviš THUMBNAILSE!!!! Naravno, to ne uključuje slike poput npr. novih rashoda koje su svakako zanimljive, ali mislim da gledati 1024*800 sliku sjedala nikome ne paše.

A sada, ako namjeravaš dalje sudjelovati na forumu i ne živcirati ostale, molio bih te da prepraviš i ove slike koje si poslao u thumbnailse.