Union Ivkoni (BG)

Autor Tomek, Prosinac 17, 2012, 20:27:25

Tomek

Jedan od većih bugarskih prijevoznika. U glavnom gradu Bugarske, Sofiji, postoji autobusni kolodvor za linije unutar Bugarske i odmah do njega kolodvor za međunarodne linije čiju polovicu je zakupila ova tvrtka.
Jedna Cobra L

Setra S215UL, Setra S315HDH i Otoyol Eurobus


Inače u Sofiji sam vidio par njihovih Noge Titaniuma, imaju i neke Setre 400, viđen i Cityliner N116, te par Bova Futura.

Paško

Oni su jedno vrijeme bili vlasnici ovog jedinstvenog Makedonca:
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate

Evo i web site gdje se moze pogledat malo VP, cini se samo da se moze na bugarskom jeziku pregledat, nazalost nisam otkrio da ima engleski negdje u mogucnosti, malo istrazujuci uz pomoc Google Translatea, vidim da imaju hrpu zanimljivih linija, uz tako receno normalne za Austriju, Belgiju, Njemacku, Francusku, Italiju Nizozemsku, tu su i linije za Slovacku, Grcku, pa egzoticne linije za Spanjolsku (Sofija-Barcelona,Sofija-Valladolid...), za Portugal, za Englesku (London), a imaju i liniju za Sloveniju, iako mislim da je to neka kombinacija s nekim od ovih linija

http://www.union-ivkoni.com/

Prevedeno uz pomoc Googlea:

Dostava - turistička tvrtka "Unija Ivkoni" je započela s radom u 1992, tvrtka specijalizirana u autobusnom prijevozu u zemlji i inozemstvu, kao iu turističkim uslugama, trenutno je vodeća tvrtka u svom području. Tvrtka nudi dnevni autobus uslugu za više od 150 destinacija u Europi, uključujući Austriju, Portugal, Francuska, Španjolska, Njemačka, Italija, Belgija, Nizozemska, Mađarska, Slovačka, Češka, Švedska, Norveška, Danska, Grčka i Slovenija. "Unija Ivkoni" sa svakodnevnim usluge za više od 100 gradova u Bugarskoj. Od 2004 nastupa pod koncesijskim ugovorima s Metropolitan Općine City linija koje su trenutno na rutama s brojevima 27, 74, 150, 260.

Prosječna godišnja kilometraža u kilometrima smjera iznose: 10.800.000 km - međunarodni prijevoz; 12.507.936km - prigradski prijevoz 2,5 milijuna km - gradski prijevoz.

Naša tvrtka ima jednu od najmodernijih materijala - tehnička baza u Bugarskoj. Imamo 15 ureda u Sofiji i 100 u Bugarskoj i Europi također rade u partnerstvu s više ticketing centrima, putničkim agencijama, itd., u zemlji i inozemstvu. Naše usluge objekti su ovlaštene za jamstvo i post-jamstvenog održavanja autobusa.

Sudjelovanje u društvu zapošljava preko 710 ljudi. "Unija-Ivkoni" doo ima vlastitu garažu, koja se nalazi na dva terena oko 500 m udaljenosti jedni od drugih. Jedan garaža širi preko osam hektara, uključujući i bruto površinom (uredi) u iznosu od 900 m2.

Drugi garaža proteže se na površini od četrnaest hektara, koja se nalazi u zgradi s bruto površinom od 1200m2 u veličini.

UNIJA-IVKONI je službeni prijevoznik "Pirin Folk", "Planet" festivala za osobe s posebnim potrebama, show program "vidovnjaci", "Big Brother" i "Idoli" i drugi.

(http://www.union-ivkoni.com/zanas)

bugar92

#3
E decki moi da vam iz vlastitog iskustav kazem to je jedan od giganata u bugarskoj od 2005 godine je ubio sve manje firme preuzevsi 80 posto linija u bugarskoj.nakupvao je mercedes noge i te kobre i koje kakve drnde i vozi linije s time.takoder vozi i cjelu europu nema grad koji da nisu pokrili,gazda im je glavni zastupnik za vdl pa su tako kupili i dosta bova futura sve glanc novo od 2007 ali problem je sta nemaju tako veliku bazu,ovo sta pisu da imaju 8 hektara da imaju ali kad su svi busevi u garazi natrpani to je sve tako postavljeno da su doslovce jedan do drugoga,a takoder vozi i dvije linije u samoj sofiji 74 i 150 pa im je odrzavanje u banani busevi se kvare non stop,a da ne pricamo o vozacima koji se misle baje na putu pa kod prvog snjega su dva tri njihova busa u jarcima to je obbavezno prva vjest u novinama.Od 2010 su s koperaciom sa varanom turska firma i voze i istanbul.I jedna informacija barem sto sam cuo od vozaca redovne place im ne stizu nikad na vrjeme kasne im po dva tri mjeseca,samo dobivaju dnevnice za svaku napravljenu turu.A taj kolodvor se zvao trafik market prije nego ga je njihov gazda kupio 2009 i poceo renovirat uspjesno je renoviran i otvoren 2010 i ot tamo krecu medunarodni busevi svih firma,a kolodvor pored je glavni kolodvor za sve unutanje linije i par medunarodnih.
eto toliko od mene bit ce slika kad budem imao put prema kolodvoru.

Postoji firma sofia bus to im je sestrinska firma.

Tomek

Evo i Bove Sofia busa :) (ona druga sigurno, ova prva ne znam)

bugar92

Prva je turistickaka agencija angkor travel svaki tjedan kre4u po jedna dvije na eksurzije neke.a mislim i da imaju par redovnih linija

mate

Bova danas oko 19 h na liniji Varna-Barcelona


mate

S415 GT-HD na jednoj od najduzih europskih linija (nekih cca. 3700 km), Sofia - Lagos (Portugal)


mate

Bugarski Union Ivkoni veceras na liniji Sofia - Lisabon


mate

#9
Dvije kasnopopodnevne

Sofia - Lisabon



Sofia - Valladolid


mate

Travego danas na Sofia - Lisabon


mate

Veceras na Sofia - Lisabon


Bari

Travego na odmoru u Sloveniji
KREPAT MA NE MOLAT !

mate

Travego veceras na Sofia - Valladolid

Miroslav94