Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

mate

Netko se ponovio, u utorak u ZG

Paško

Tema nije primjerena, ali je posjećena pa će se brzo naći odgovor. Nemam pojma gdje je ovo slikano:

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Majstor

U Buzinu ZG ispred stanice za tehnički pregled Novak stoji bijeli novi VanHool EX16M sa zoll austrijskim tablicama
Jel netko zna čiji ?
Samo mi sudite pošteno !

mate


gorgoroth


mate


mate


Paško

Sprinter bez oznaka vlasnika, ST-3622-P
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth


mate

Bez ikakvih natpisa, 30.8 u TL Stari Grad

Paško

Zanimljiv oglas na Njuškalu, novouvezeni bivši berlinski MAN SD202F: https://www.njuskalo.hr/autobusi/man-sd-202-doubledecker-cabrio-oglas-28862589

Citat:*Navedena cijena je akcijska i vrijedi do 01.03.2020*

Prodaje se MAN duobledecker cabrio autobus. Registriran do 07.05.2020. Autobus se koristio dugi niz godina kao citysightseeing bus u Munchenu. Svi servisi su rađeni u MAN-u te je u ovo vozilo kroz njegovu povijest uloženo malo bogatstvo. Bitnija stavka je ugradnja katalizatora u prosincu 2008. godine, plaćena 15000€ kako bi vozilo zadovoljilo kriterije stjecanja zelene plakete, odnosno EURO 4 norme.

Obujam motora : 11413ccm // Snaga motora: 150kW // Godina: 1990 // Broj sjedala : 80 // Dužina : 11.5m // Širina: 2.55 m // Visina : 4 m

Motor i automatski mjenjač su u perfektnom stanju!! Zbog svoje atraktivnosti i impozantne veličine plijeni poglede gdje god se pojavi. Velik broj upita primamo od klijenata koji žele unajmiti bus za svadbene svečanosti, rođendane, djevojačke i momačke, promocije, maturalne večeri, marketinške svrhe itd... Sva sjedala su presvučena kožom. Nije zanemarivo da autobus sljedeće godine puni 30 godina starosti te zadovoljava oldtimer uvjete. Krov se vrlo jednostavno rolajući otvara ili zatvara u svega 10 sekundi. Oba autobusa imaju ugrađenu kameru koja uvelike pomaže pri vožnji unazad.

Na fotografijama ste vjerojatno primijetili 2 autobusa. Drugi MAN bus je isto na prodaju, uvezen je prije nekoliko dana te se također koristio kao citysightseeing bus u Munchenu 30ak godina. Proizveden je 1983 godine i zadovoljava uslove oldtimer vozila. Novo ugrađeni motor i mjenjač rade odlično, limarija u iznimno dobrom stanju, sjedišta izrazito komforna u potpunosti presvučena kožom, mogućnost kliznog otvaranja prozora na katu, ugrađen katalizator 2008 godine za zadovoljavanje EURO 4 norme u vrijednosti 15000€ ( isto kao i kod prvog busa) , svi servisi rađeni u MAN-u u Njemačkoj. Put iz Munchena do Zagreba prešao kao od šale. Navedena cijena odnosi se na registrirani bus,a ako ste zainteresirani za kupnju oba autobusa, podrazumijeva se određeni popust. Razmišljanja sam da je pametno postojeća sjedala okrenuti tako da bi se dobio jedan veliki separe koji se proteže kompletnim stranicama autobusa, ugraditi pristojno ozvučenje, eventualno hladnjak za piće i efekat koji bi se time postigao je brutalan!

Vrlo zanimljivo ulaganje za osobu koja ima vremena da se bavi ovim poslom. Moguće razne zamjene i kombinacije.

Ukoliko imate pitanja na koja niste mogli naći odgovore u ovom tekstu slobodno me kontaktirajte na broj telefona 099 644 0203 ili na Whatsapp i Viber.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

Piše Sieghart, a ima naše tablice ZG 2293-HG



Paško

Nemam pojma čiji je bio ovaj Sanos S7 iz cca. 1984. godine, a ni gdje je ovo slikano pa je svaka pomoć dobrodošla. Zanimljivo, na ovim tablicama jedno je vrijeme bio i jako rijedak autobus, MAN CR 160 iz mađarskog Ikarusa.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Još jedan iz kategorije "ne znam gdje ću s njim": MAN SG 240H snimljen na zagrebačkom Velesajmu. Bus je podrijetlom je iz Saarbrückena, a njemački fan iz tog grada kaže da su ovakvi autobusi 1998. završili u Hrvatskoj i Bugarskoj. Kraj njega je parkiran bio i Renault PR 180 iz iste firme. Pretpostavljam da su obojica kasnije završila izvan Hrvatske.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth