Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

Scarface

A prošle godine, bar u srpnju i kolovozu je postojao i bus u 18:00 iz Zagreba za Lošinj, bez stajanja u Rijeci. Ove godine ga nema?

lussin


lussin

Ovaj vozni red u kojem u 15:43 Autotrans kreće iz Velog Lošinja, a Slavonija bus iz Malog Lošinja u 16:00 izaziva zbunjenost kod putnika. Danas tako Slavonijin Tourismo 0020 se sparkira na kolodvor i čeka svoj vozni red, a malo poslije njega dolazi Cityliner 1402 na svojoj liniji. Dva busa iz dvije različite firme na gotovo identičnoj liniji koje kreću u gotovo isto vrijeme. Možda bi se neki naivno ukrcali u Slavoniju da vozač hotelskog busa nije objasnio da Slavonija ne vozi za Autotrans nego su to različiti polasci. Tako je Cityliner pokrcao tih desetak putnika i otišao, a Slavonijin Tourismo dočekao 16:00 i otišao potpuno prazan

ikar

Interesantno će ovo ljeto biti na linija Zagreb-Baška. U zadnjih par dana viđeni autobusi PJ Krk, APP Požege kao i Labinjani sa 1300 i Riječani sa 1423...

5AR

Baška Rijeka Panturist,



i APP 189 sa naljepnicom vlasnika Autotrans


lussin

https://www.autotrans.hr/hr-hr/naslovna
Citat:Prometovanje linija zbog loših vremenskih uvjeta   22.02.2018   17:00

Poštovani putnici, zbog zatvorenog dijela autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice autobusne linije iz Rijeke prema Zagrebu, te u suprotnom smjeru određeni dio puta prometuju alternativnom rutom.

Zbog zatvorene Jadranske magistrale između Senja i Sv. Marije Magdalene autobusne linije iz Rijeke prema Dalmaciji ne prometuju, već isključivo prometuju na relaciji Zadar-Split/Dubrovnik i u povratnom smjeru Dubrovnik/Split-Zadar.

Autobusne linije ne prometuju prema otoku Rabu i Pagu te obratno.

Za više detaljnjih informacija molimo vas da kontaktirate naš info centar na broj 072 660 660 ili putem maila na info@autotrans.hr.
Osim toga, jutros u 6:15 nije vozila linija Rijeka-Opatija-Cres-Veli Lošinj s povratkom u 10:45 budući da trajekt na liniji Brestova-Porozina ne ukrcava autobuse i vozila preko 3 tone nosivosti

Bari

Linija Rijeka-Ljubljana-Rijeka ukinuta ili privremeno ne vozi? Ima li netko kakvih informacija o tome?
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Imao sam pred par tjedana informaciju od osobe koja radi u uredima ATR da je linija nerentabilna i da je planiraju ukinuti... Sada sam provjeravao i od ponedjeljka 19.2. ne vozi.

jurajdalmatinac

Dobra vam vecer. Pitanje: jeli moguce da je ukinuta linija Trst-Dubrovnik (ona nocna)? da li netko zna zasto? Autotrans je vozio kooperacijiski sa sibencanima, sad ispada da vec ne voze ni jedni ni drugi... :( ???

Boki651

#579
Pozdrav, koliko vidim na bivšoj Autotransovoj, a sada na Arrivinoj stranici, oni više direktnog povezivanja Trsta i Dubrovnika nemaju. Ima noćni polazak iz Rijeke u 22:30, ali on nije povezan s dolaskom iz Trsta, jer posljednji dolazak iz Trsta je već oko 18 sati.

Na getbybus ima samo polazak Croatia Busa iz Trsta s presjedanjem u Zagrebu.

NP-549

Citat: Boki651  u Travanj 26, 2018, 01:32:45
Pozdrav, koliko vidim na bivšoj Autotransovoj, a sada na Arrivinoj stranici, oni više direktnog povezivanja Trsta i Dubrovnika nemaju. Ima noćni polazak iz Rijeke u 22:30, ali on nije povezan s dolaskom iz Trsta, jer posljednji dolazak iz Trsta je već oko 18 sati.

22:30 iz Rijeke je linija Rovinj—Dubrovnik, a ova o kojoj pričamo je išla u 20:30 iz Rijeke. Izmjenjivali su se Šibenčani i ATR, i mislim da nije svaki dan išla u Dubrovnik.

Scarface

Ako sam u krivoj temi neka moderatori/admini prebace gdje misle da je prikladnije.

Treba mi pomoć od ljudi sa riječkog/krčkog područja. Trebao bih preko ljeta letjeti sa riječkog aerodroma koji je službeno u Omišlju. Gledam najbolje ići busom ZG-Omišalj pa me zanima kolika je udaljenost od stanice/kolodvora pa do aerodroma.

Znam da postoji i opcija busa koji ide sa Žabice direktno do aerodroma, makar mi se to čini nešto sporije i skuplje.

5AR

Od stanice Omišalj do Aerodroma imaš 4 km.
Iz Rijeke ne polazi sa Žabice nego sa trga Bana Jelačića, znači nije samo presjedanje.
Presjedanje možeš napraviti u Omišlju jer taj isti autobus ide i u Omišalj. Red vožnje potraži na stranici ZL Rijeka (http://rijeka-airport.hr/en/bus) jer ovisi o danu tj poljetanjima aviona.

Bond

Jučer u 16:45 s otoka Velog Lošinja za Zagreb  troosovinska Setra  RI368-TI

lussin

Možda od Rijeke do Zagreba, iz Veloga (na otoku Lošinju) je išla Futura 1604