Promet Makarska – fotografije

Autor maky, Studeni 21, 2007, 11:52:47

Osoblje

Iz našeg inboxa, Setra S 431 DT u dubrovačkoj luci Gruž.  ;)
*Većina fotografija postavljenih s ovog profila djelo su naših pratitelja na Facebooku. Hvala vam svima!*

mate


XDonald

Setra NF 470-CC, starija od skolaraca koje vozi  ;D lipo izgleda, ni reklama nije losa, al lipo bi figura i recimo Lion's City tu, nako ko #001-014  8)

sniff


Lion's Driver

Generalno sređena i izvana i iznutra. Sad je bolja od ijedne 5ice.  perfeto

Najnovija katna ima registracije MA 920-CP

I evo jedno "umjetničko djelo" našeg prometnika

mate


Lion's Driver

#801
Odavno nije bilo promjena na linijama 6 i 7 vrijeme je da bude. Budući da "srednjoškolka" 470CC (160) OPET nije prošla periodični tu je Setra 315ÛL 439BO (245) u ništa boljem stanju





Zanimljiv mjenjač i vozačev prostor


A inače služi kao Prometova autoškola, što se vidi  >hammer<



Prometov prigradski promet žudi za obnovom voznog parka i spominje se 5 komada Setri 415NF al ništa ne vjerujem dok ne vidim u garaži, spominjalo se i do sad

XDonald

Put do ZG u katnjaci 13.12.
Kad sidite u "prizemlju", nije neki dozivljaj puta ko i na katu gori, a posebno jer je nizak plafon i prozori. Moglo se sist gori dok se u Splitu nije bus napunio, a onda su pohrlile rezervacije i svak na svoje misto koje pise na karti ...

XDonald

#803
Za nazad 20.12. je na polasku u 10h iz ZG bila Setra petica 940-CL. Dosta je ugodnije bilo u ovoj putovat nego u katnoj, a također je i lipsi pogled.
Sve pohvale soferima !  :D

sniff


sniff


Paško

Prošli tjedan da bih stigao u Suboticu na autobusni miting, trebalo je prvo doći do Zagreba. Išao sam Setrom S 417 HDH. Prvi put vozio sam se u njoj, ali s novim sjedalima nakon uređivanja u Jelahu to je dosta drugačiji bus. Iako ima 15 godina, žena koja je sjedila kraj mene mislila je da je nov. Kašnjenja u petosatnoj vožnji nije bilo.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

#807
A vratio sam se S 516 HD MA-620-CD. Sad će napuniti šest godina, a na satu ima milijun i 87 tisuća kilometara. Od planirana dva bisa vozio je samo jedan, stari Starliner MA-370-CJ, a i taj je, čini mi se, bio poluprazan. Mane u vožnji ovom Setrom bile su da nije radio wi-fi, a da se mikrofon skoro ništa ne čuje pa se vozač mora derati. Na Macoli, odnosno odmorištu Zir bilo je mrzlo uz brojne pahuljice.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

max_11

#808
Da ne idu dva autobusa i da se smanje troškovi, mogla je to onda voziti jedna katna od tih 5, uz uvjet da je drugi autobus bio poluprazan. To je taman 78. Jedino je pitanje za taj dan pa gdje su te silni katni autobusi? Čovjek bi dobio dojam da baš nisu dobro disponirane.

lussin

U zadnja dva sniffova posta su katnice, nije da ne voze. A vjerujem da Makarani nemaju samo jedan polazak za Zagreb