Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

Dreamwalker

Citat: marin  u Lipanj 25, 2019, 01:09:41
Ne voliš kad netko piše da lupa kao da će se raspast, a danas to ti napišeš.
Provozaj se u kojem Citelisu, htjet ćeš se vratit u 457 što se tiče svega, a posebno lupanja.

Tako je. Ne volim, al sam napisao s dvije ključne razlike.

1. Svoje tvrdnje potkrijepio sam s dvije fotografije kako bi minimizirao subjektivnost. Ne sjećam se da si ti prilikom pljuvanja po Citelisu stavljao slike ili zvučni zapis već je bilo uglavnom "vjerujte mi na riječ".

2. Za razliku od tebe i nekih drugih ljudi na ovom podforumu nemam specijalnu averziju prema određenoj marci i nemam potrebu stalno naglašavati kako je neki tip autobusa bolji od drugog kao što si ti napravio i sad u svom odgovoru.

Tu ću stati s raspravom na ovu temu. :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

marin

Mogu stavit sliku kao i ti, ali to i dalje nije zvučni zapis, zašto bi se i tebi vjerovalo da 457 lupa? Nemam niti ja averziju prema određenoj marci autobusa nego sam iznosio činjenice koje su bile i više nego očite. Tebi je dovoljan dokaz bio autobus koji je mjesecima bio razvaljen u prometu i ako nisi vjerovao, zašto se nisi išao provozat? Tako da ti to nije neki argument, ja sam istražio i prenio detaljno i predetaljno kvar i problem, znači na tebi je bilo samo da doživiš to, a bože moj nije ti se dalo što sad, onda ne možeš reć da nisi vjerovao nego to samo znači da nisi provjerio.

Citaro04

Poznati Hrvati kod predsjednice išli u ZET-ovom busu bez klime: 'Izgledamo kao jadnici, ovo je prestrašno'

Do Pantovčaka su mnogi od njih stigli ZET-ovim autobusom u kojem klima nije radila unatoč temperaturi zraka koja premašuje 30 stupnjeva.

Obilježava se Dan državnosti, a tim povodom organiziran je i svečani prijem kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. U Uredu predsjednice okupili su se brojni pripadnici javnog života Hrvatske, od političara, sportaša, umjetnika, estradnjaka...

Do Pantovčaka su mnogi od njih stigli ZET-ovim autobusom u kojem klima nije radila unatoč temperaturi zraka koja premašuje 30 stupnjeva.
Zasmetalo je to brojnim zvijezdama koje nisu krile svoje nezadovoljstvo. Jedan od njih je i mladi pjevač Dino Jelusić koji je na svom Instagramu objavio snimku iz autobusa.

- Evo nas na putu za proslavu Dana državnosti u predsjedničke dvore. Svi celebrityji i malo manji celebrityji voze se u ZET-ovom autobusu bez klime - rekao je Dino u videu koji je objavio na Instagram Storyju.

U autobusu je bila i glumica Anja Šovagović Despot koja se nadovezala na Dininu izjavi i rekla kako svi u autobusu izgledaju kao 'potpuni jadnici' jer su mokri i znojni.

-Znači ovo je strašno - zaključio je Jelusić na kraju snimke koju je naposljetku i obrisao. 

https://m.vecernji.hr/showbiz/poznati-hrvati-kod-predsjdnice-isli-u-zet-ovom-busu-bez-klime-izgledamo-kao-jadnici-ovo-je-prestrasno-1328212

smogovci.bbb2

Evo i fotka (izvor iz prethodnog posta). Valjda nisu imali sreće pa su potrefili na jedan od onih rijetkih autobusa kojima klima ne radi :)evil
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

NP-549

Ajme jadni  buljo

Trebali bismo organizirat nekakvu humanitarnu akciju za jadne celebritije. DAJMO DA PRODIŠU. 060-666-999

Ko jebe one šugave jadnike šta se svaki dan 45 min voze u takvim busevima.

Citaro04

Največi jadnici su vozači koji provode po +/- 8h u autobusu, pogotovo na linijama koje su napete s vremenom, pa nemaš vremena se maknuti iz autobusa barem na 5 minuta.

marin

Gbr. 150 otpisao karijeru.

Portos

Citat: marin  u Lipanj 27, 2019, 10:28:13
Gbr. 150 otpisao karijeru.

Istekla registracija a ne može takav proći tehnički ili ima neki teži kvar s neisplativim popravkom?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

Strunuo dio šasije di je neki glavni nosač.

Tomek

Datum prve registracije mu je 12.12.1997. tako da kao i ostali živi NG312 taj je stvarno odradio veliku karijeru na ulicama Zagreba.

MAN truck bus

665 ima nove registracije, danas je na 204.
ZG9805HF
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

MAN truck bus

227 također ima nove registracije.
ZG6167HE
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Volzhanin

Trebali bi temu aktivni vozni park osvježiti...niti jedan O405GN više nije na cesti odnosno registriran...a po popisu su aktivni 506, 509, 517, 519, 523, 525....

MAN truck bus

U 96 na vozačkim vratima umjesto donjeg stakla postavljen komad drveta.  th-down
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

t4

Gb 196 na liniji 220 cijelim putem ispušta neki zrak uz popratne zvukove (pf pf pp pf pf pfffffffffffffffffffff....) što se jako čuje unutra kod zgloba u prikolici. Kad se čovjek navikne je ok, ali prvi puta bome me isprepadalo :)