Linije

Autor 1142007, Prosinac 08, 2009, 09:30:45

1142007

Evo da ja malo pridonesem popunjavanju foruma

Popis autobusnih linija u Osijeku

1. Jug II - Srijemska - Gajev trg - A.Kanižlića / Vijenac petrove gore
2. Mačkamama - Uske njive - Huttlerova - Gajev trg - Mačkamama
3 . Čepin / Briješče - Gajev trg - Tenja
4. Čepin / Briješće - Gajev trg  - Tenja
5. Bijelo Brdo - Gajev trg - Josipovac
6. Ivanovac - Gajev trg - Bilje / Darda
7. Laslovo - Gajev trg - Tvrđavica
8. Jug  II - Bolnica -* Jug II ovo je jedina linija koja ne prolazi preko Gajevog trga


Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14

jedan_019

Da ne otvaram novu temu, od danas u 11 sati je započela sa radom ljetna linija Billa MCDrive - Kopika  8-8

Ova bi linija trebala privuči veći broj kupača a pogotovo zato što je cijena karte 2 kune, nakon presjedanja na druge linije se ne mora ništa nadoplaćivati i naravno može se presjedati i na tu liniju sa već kupljenom kartom u drugim vozilima i linijama. Vozit će svakim danom u ljetnim mjesecima od 11 do 20 u razmacima od 20 minuta.

Ako netko bude vidio taj klimatizirani bus koji vozi neka zapamti i napiše koji su broj linije stavili za Kopiku  :)

tomo-os

evo stroj za kopiku, nisam vidio registraciju a linija nepise!!





jedan_019

Sa malim zakašnjenjem, ali da ipak stavim da se zna, Gpp nastavlja sa povećanjem standarda  :P

Od 13.09. uvedena je dodatna kružna linija Tenja - Osijek - Tenja: "Na novoj, skraćenoj kružnoj liniji autobusi prometuju prema slijedećem: Svačićeva - Divaltova - Vukovarska - Svačićeva - za Tenju 4/3. Uvodi se jedno novo autobusno stajalište neposredno prije križanja Svačićeve i ulice Cara Hadrijana (dodirna točka sa tramvajskom linijom 1: Z.Polje - Višnjevac). Ukupno će biti 7 novih polazaka sa oba kraja Tenja."

Od 21.09. isto tako još jedna linija Cvjetno naselje - Gajev trg: "Na ovaj način putnici neće morati čekati u vršnim vremenima na stajalištima kod "Tomana" i crkve, te ulaziti u prepune dolazeće autobuse iz Čepina i Briješća, već će po prvi puta imati početna (i završna) stajališta u svom naselju, polazna vremena koja pokrivaju želje i potrebe korisnika, te direktran prijevoz do samog središta grada."

Preuzeto sa: http://www.gpp-osijek.com/web/index.php

jedan_019

Kolega iz prvoga posta nije prepravio i ažurirao novo stanje ostalih linija (pa kad dođe može to napraviti i onda možete ovaj post obrisati).

Dakle, trenutno stanje ostalih autobusnih linija:

Linija 1: VP Gore (Kanižlića) - Gajev trg - Jug II
Linija 2: (kružna linija) Mačkamama - Uske njive - Huttlerova - Gajev trg - Mačkamama
Linija 3/4: Čepin (Briješće) - Gajev trg - Tenja
Linija 5: Josipovac - Bijelo Brdo
Linija 6: Brijest - Tvrđavica
Linija 8: Jug II - Bolnica

Naravno i one 2 linije navedene u postu prije, a linija za Kopiku je ukinuta krajem sezone za kupanje.

Krpan

I linija, koja kao spada pod liniju 5, Višnjevac (okretište tramvaja)- Josipovac M.Gupca.

svebee

Može li mi netko reći koje su sada konkretno linije, tramvajske i autobusne aktivne u GPP Osijek? Mislim da je ova karta out-of-date - http://www.gpp-osijek.com/web/images/LINIJE.jpg?
Gledam ove linije ili...? http://m.gpp-osijek.com/

Fala  :)

Krpan

Citat: svebee  u Ožujak 13, 2011, 00:51:53
Može li mi netko reći koje su sada konkretno linije, tramvajske i autobusne aktivne u GPP Osijek? Mislim da je ova karta out-of-date - http://www.gpp-osijek.com/web/images/LINIJE.jpg?

Ova shema linija je više-manje ispravna, jedino što nema ucrtane linije Gajev trg-Đakovština-Cvjetno naselje i polaske iz Čepina za MIO i obratno.  Uskoro će navodno i uvesti i liniju za trgovački centar Portanovu.

jedan_019

Da. Prije otvaranja Portanove, a poslije i Avenue Malla, bit će dvije besplatne linije koje će prevoziti do spomenutih trgovačkih centara. Najavljena je i reorganizacija ostalih linija što ćemo uskoro i saznati  ;)


jedan_019

#10
Sve što si naveo je točno i koristi se osim što nedostaju neke kružne linije kao što je gore navedeno. Kao što je admin na forumu Gpp-a rekao, dobit ćeš sve podatke kad direktor dozvoli  :) (ako se ne varam ti želiš koordinate svih stanica). A ako ništa drugo, morat ćeš sam uzimati  good_boy

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

jedan_019

To je banda kojima nitko ne može stati na kraj i onda vozači ispaštaju, a potom i oni pošteni putnici koji su imali velike koristi od tih noćnih linija.


jedan_019

To se moglo i ranije organizirati da uopće ne dođe do onakvih situacija u zadnjih 2-3 tjedna te ukidanja noćnih linija.  good_boy