Promet Makarska – fotografije

Autor maky, Studeni 21, 2007, 11:52:47

Dreamwalker

Ovo je vjerojatno jedna od boljih Prometovih kupovina. Bus je u Njemačkoj vozio ekipu hokejaša na ledu "Ice Tigers". Na netu sam našao informativnu sliku kako je izgledao, ali pošto je klub na korištenju imao 2 ovakve Setre, nisam siguran jel to baš isti bus. Vlasnik je bio Steidl Reisen, a u zamjenu je uzeo novu S 531 DT.

foto: Volker Stöckmann/karow900.startbilder.de
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Lion's Driver

Citat: 415 ul  u Listopad 05, 2019, 17:26:23
Dal ima puno km?

To ću saznati brzo. Nisam je palio samo usao i slikao  ;)

415 ul


Lion's Driver

Da ... ova i 220CM su i najnovije i najbolje. Jutros je i 950 BT ex AP Imotski otišla u Jelah na komplet restauraciju unutrašnjosti... Sve tkanine sicevi.. tapeti... zavjese... rukohvati... volan... sjedalo vozača... mjenjač... sve će biti novo + komplet dubinsko čišćenje. Skinuta je i slika s nje dobiti će reklamu Hotela Romana koliko sam upućen. (naravmo jer je Romanu kupio Mate  ;D)

415 ul

Sve to ok,ali stvarno bi morao malo uloziti i u prigradske i gradske buseve

podgora

#785
Citat: Lion's Driver  u Listopad 05, 2019, 21:53:33
Jutros je i 950 BT ex AP Imotski otišla u Jelah na komplet restauraciju unutrašnjosti... Sve tkanine sicevi.. tapeti... zavjese... rukohvati... volan... sjedalo vozača... mjenjač... sve će biti novo + komplet dubinsko čišćenje. Skinuta je i slika s nje dobiti će reklamu Hotela Romana koliko sam upućen. (naravmo jer je Romanu kupio Mate  ;D)

Evo je u Tešnju stavija mi je prijatelj šta ti je iša sa kolegon je odvest na instagram na story.

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

sniff


Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

gorgoroth


XDonald

Par  bus123 :

Lion's Driver

Budući da je "srednjoškolka" 160 (470CC) odlučila štrajkati s ostalima sa nama je na komunalnim linijama 6 i 7 (Zadvarske),  lokalac kojeg bolji poznavatelji Prometa nikada ne bi očekivali na lokalnim linijama. Stara je 21 godinu, tko bi rekao, Setra 315ÜL #263 (195CA)








415 ul

Mislim da ste vi na lokalu osudjeni na punoljetne autobuse

Lion's Driver

Protiv prigradskog autobusa u ovakvom stanju nemam ništa da je i stariji, problem je što je tu privremeno dok se 470CC ne popravi. Generalno, u prigradske linije se ništa ne ulaže, ne samo na 6 i 7 gdje je autobus uvijek van garaže i treba biti ispravan, ista stvar je na linijama 1,2 i 3 koje ujedno između komunalnih linija voze i isnovnu školu. Ne kažem, autobusi su ispravni i nisu loši za voziti ali "pojelo je to svoj kruh". Ne izgledaju više najbolje i imaju sitne bolesti.

415 ul

Jasno,pored kupovine novijih turistickih trebao bi se malo pobrinuti i za prigrad

Paško

MA-102-BR na MA-ST
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!