Neznam što je sljedeće ???

Autor PINTER, Lipanj 05, 2008, 23:05:30

PINTER

 ???
Danas sam ponovno u translineru sa tablicama 247 HH  ( U SUHOPOLJU SU BILE  248 HH ) krenuo na liniju kao i svaki puta dobro raspoložen,  spreman za nove kilometre pokupio putnike i njihovu prtljagu i via Novi Sad koji kreće iz Osijeka u 12h .
22 putnika je bilo u busu svatko kleda na svoju stranu ja bubnjam po volanu nekakvu melodiju ( cd-player u kvaru ) i sve čista petica. Dolazimo u Vukovar u 12:40h ja odlazim potvrditi nalog u prometni ured .Malo se zafrkavam sa ekipom iz Čazmatransa VU . Kada odjednom vriska i to iz mojega busa.  Kao "nenormalan" krenuo sam u bus da vidim što se događa. Imao sam što vidjeti. Putnici skamenjeni u panici ,vrište i muško i žensko. Čovjek se bode nožem u stomak ( doslovce rezbari ) Nisam mogao vijerovati da mi se to događa ( ponovno krv ) No nekako luđački sam se pribrao i upitao čovijeka : Pa dobro Lega zašto se sad bodeš ?!  Gledao me je tupo i njemo bez ikakvih emocija i samo rekao : Želim se ubit !!!   U meni se sve slomilo i postao sam ljut što sam ponovno na nekakvim kušnjama. Onako mali sa svojih 1,65m strogo ali ipak prijateljskim pogledom pitao sam ga doslovce ovako. Sory na psovkama ali želim vam dočarati unutrašnjost u busu sa krvavim čovjekom,nožem i prestravljenim putnicima : Pa dobro jebem mu mater Lega pa kakav ti je to problem da se moraš bost ?! Šutio je i dalje rezbario... A ja sam nastavio : E sad ga stvarno sereš daj uzmi cigaretu pajdo moj zapali pa će mo ja i ti probat riješit problem. Stao je na trenutak sa svojom rezbariom .Vijerojatno zatečen što sam mu prilazio i pružao kutiju sa cigaretama.  Pogledao me je u oči sa cigaretom u ustima i potiho prozborio : ja se moram ubit !    Nečeš ti Lega se ubit idemo mi van sijest na klupu pa češ mi reć šta te toliko jebe da sam sebe bodeš ?!   I stvarno ustao se dozvolio mi da mu pripalim cigaretu i otišli smo do obližnje klupe da sijednemo i razgovaramo o svemu. Cijelo to vrijeme on se kasapio ali ne više onako jako nego čisto da mi pokaže da nije popustio skroz sa svojom nakanom. Lagano je gubio boju od gubitka krvi ali mi je uspio još reći da on mora se ubit jer ide u Novi Sad a tamo ga čeka egzikutor. Pa zašto onda ideš kad te žele ubit pitao sam ga ?  Moram, moram odgovorio je !!!  U to je došla i policija, pa hitna i eto još jedan životni test u mom životu vozača prošao je i ostavio trag negdje duboko...
Poslje svega putnici i ostali vozači su mi rekli da nisam normalan i da me je mogao ubosti ili zaraziti aidsom ako je hiv pozitivan. Pa ja nisam razmišaljao o tome ! Ja samo nisam mogao podnjeti da taj čovijek pati eto to je jedini razlog zbog kojeg sam kao luđak bez straha otišao do njega kao da mi se radi o dobrom prijatelju.
Možda ovo što ja pišem nekome će se činiti loše ali ja samo želim da  pomognem onim ljudima vozačima,kolegama koji slično prođu ( te škove života ) neka se ne predaju  neka podijele svoju dubinu u sebi sa prijateljima i tako će im biti lakše a uz to pomoći će i drugima kojima se to bude dogodilo nedaj Bože !!!!
p.s : evo i par slikica sa poda translinera ( možda je malo morbidno što sam ih stavio ) ali osijetio sam potrebu da to napravim. Pozdrav !!!!

EuroTrakker

Kad te krene onda te stvarno krene.Drži se "Lega"
Pozdrav iz 53nje

driwer1

#2
dobro se završilo, svašta mi vozači možemo doživiti i preživiti. neprijeti nam samo opasnost s ceste....... već i od "tereta"                     drži se!             pozdrav od Đuke.
đuka....

PINTER

ha,ha,ha,ha....  ;D     A to si ti Đuka ?!

Dobar si prijatelju i ljepši od B.W-a. ( ovog tvog na slici u naočalama) ;D

Pozdrav Đuka !!!

5AR

Sve šok do šoka, najprije smrt, pa skoro smrt a sljedeće bi moglo biti porađanje trudnice na prednjem ili zadnjem sjedištu! ;D

Sretno i drž se!