Linija 268 NAKON izbora !?

Autor zoki.man.fan, Travanj 20, 2009, 20:48:41

zoki.man.fan

Mediji to većinom proglašavaju predizbornim trikom, a za rasplet čemo pričekati mjesec dana ;)

t4

MB O 405 GN :D :tražidlakuujajetu:
Brijem kombinacija Citara, bez 405 GNovaca.

buSHunter795

Živi bili pa vidjeli...ja sam glasao za kombinaciju navedenog..jer nikad se nezna..može zalutati koji O405GN ... al mislim da će se uglavnom sastojati od MB Citara G2  ;)

Portos


PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

citaro

Ja mislim da će se isti tren čim prpđu izbori maknut Citari G II sa 268 i da će tamo voziti kombinacija Citaro G I i  O 405 GN

sokre

Budući da je cesta dosta loša, a još se nisam vozio u novom Citaru i ne znam kako je u njemu, najugodniji su mi bili O305..

E, ako pokoji ostane, moj glas ide njima..

A da će ostati novi na 268 nakon izbora - mislim da nema šanse.
Ipak je to predizborna igra..

t4

Ja brijem da će 305 G lagano u rashod. Sve rabljeno odlazi. Kad krenu novi Irisbusevi u promet i neka, kako kažete, budu vozili na 220, 219, 218 i tak, s njih će otić dio Citara G. MB O 405 GN će zamijeniti 305 G na 215 i još di voze, a možda će i dio gnovaca u prodaju.

zoki.man.fan

a na kojim linijama su sada 405-ice sa 268???

421

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/3275558/index.do


Otprilike ovakav raspored snaga bi trebao biti u VG.
Tu su uključeni novi citari i City busevi.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Prema sadašnjem stanju na GK  terminalu,kombinacija uvjerljivo i očekivano vodi (s razlogom).
Tek kad provoza CNG Citelis,odnos snaga bi se mogao promijeniti jer se ne zna njihov raspored gdje će voziti (zasad).
Pokrivenost zadnjih kasnih polazaka ipak će biti prema stanju rezervoara.
Dakle ,sve je moguće.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421


Citat: štefek  u Travanj 23, 2009, 15:32:24
navodno 5 citara solo dolazi u pavg sad nisam skužio jel isključivo za 330 liniju ili če na sela oko velike gorice   ???
Ako dođu,idu na 330 zbog ceste,a okolicu bolje da voze drugi ,jer citaro nije podesan za takve "ceste".
Za sve je tako bolje:za bus,vozače i putnike.I održavanje također.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Sve je to politika! Velika Gorica fino manipulira ZET-om dok je SDP na vlasti u oba grada. Prema nekim izvorima da je na posljednjim (izvanrednim) izborima u VG pobijedio HDZ (što nije bilo tako daleko od stvarnosti) ZET-a u VG ne bi uopće bilo jer čelnici velikogoričkog HDZ-a imaju interese kod jednog drugog lokalnog prijevoznika.
"ZET je ispunio svoj dio nagodbe" piše u večernjaku. Kakve po privilegije ima VG i kakve obaveze ZG ima prema njoj dok zagrebačkim kvartovima voze stari autobusi a iz njegovog proračuna se busevi plaćaju. Još im treba dati 5 Citara dok APD još uvijek vozi s 305-icama?
Kakve privilegije uživa VG prema drugim gradovima ZG-županije. Dugo Selo traži povratak ZET-a, a postavljen je uvjet kupnja 20 novih autobusa što je barem dvostruko više nego što treba za to područje. D.Selo bi kupilo samo 10 pa niš od posla. A D.Selo nije VG pa nikakve nagodbe nema ni za liniju do ZG dok ZET vozi u svakakve pripizdine po čitavom Turopolju. Naravno tu je i Jaska, dok se Zaprešić ipak nekako spasio nakon Zagorjetransa, Meštrovića i sl.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Baš me interesira kolikom svotom (mjesečno ili godišnje) Grad Velika Gorica sufinancira ZET-ove linije koje voze na području tog grada.  Kod nas je više/manje sve transparentno i zna se ako gradovi Opatija i Lovran odluče smanjit izdvajanja da se to odma osjeti na liniji 32, odnosno ako netko odluči povećati (op. Matulji) odma izađe novi vozni red sa novim polascima na linijama 22,23,28,30

conecto

Ne može se uspoređivati RI i ZG koji je danas prćija najvećeg balkanskog ološa koji nemilice troše davno stečena bogatstva, uključujući one koji upravljaju Gradom (bez obzira na stranku) i Holdingom koji je stvoren kako bi im to olakšao...
U ZG baš ništa nije transparentno bilo da se radi o nabavci autobusa, dijelova i ostalog materijala, izgradnji, prenamjeni zemljišta, pa i rodjačko-stranačkih dogovaranja oko ovakvih linija. Koji grad ima kompetentnu vlast kompatibilnu sa ZG može dobiti svašta, ostali ništa... Briga njih za ljude koji im trebaju samo uoči izbora, pa kako se na njima očituju bivaju skromno nagrađeni ili nemilice kažnjeni...
Živim ovdje od rođenja, a od tada je prošlo mnogo vremena, ali ZG se u zadnjih 15-ak godina promijenio do neprepoznatljivosti. ZG je sve ružniji okoliš za život koji uz nesnosne gužve ne može spasiti ni 1000 novih Citara ili Lion's Citya dok ga uništavaju ostali megalomanski projekti. Dok gradom trešti turbo-folk iz otvorenih auta jasno je da je ZG postao jedna velika palanka, pa ni vlast ne može biti drugačija. Ovo stvarno više nije moj grad!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

zoki.man.fan

malo me iznenadilo danas što je VEĆ na 268 "stari" citaro. mislio sam da ču takve prizore  moći vidjeti tek nakon izbora.