Črnja Tours - razno

Autor Tomek, Studeni 22, 2007, 23:17:58

Paško

Stigla je Setra S 417 GT-HD - bijela s kromiranim felgama ex Darojković.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Shadowfax24

Jel moze tko reci kako je kod Crnje raditi ?

bruce6zg

Dobro je u Črnji plača redovna. Autobuse ti peru perači, šta te još interesira?

mate

Črnja se siri na Slavoniju, u planu je otvaranje linije Županja - Budimpesta - Bratislava, nedavno je objavljen natjecaj da traze 3 vozaca s županjskog podrucja

Casper

Volio bih komentar poznavatelja Črnjinog poslovanja, pa zar im toliko dobo ide sa linijama da se toliko šire? Županja-Budimpešta? Isplativost te linije?

mate

A navodno se oni spominju kao jedan od partnera Flixbusa na HR trzistu, pretpostavljam da i ta linija ima neke veze s Flixom...

tamlover

Ako se to iskombinira sa Zagrebom onda je dobro. Preko Osijeka nema tu liniju s kim punit, osim ako radi liniju za Mađare od granice do Pešte. I njegova linija Zagreb Bratislava ima vrijeme polaska koje u oba smjera teško odgovara individualnim turističkim putovanjima iz Hrvatske, više odgovara za takve dolaske u Zagreb. I poslovno više odgovara za dolazak u Zagreb nego odlazak u AUT i SK. A, kao što je već netko napisao, ako krca putnike između Graza i Beča i obrnuto, te između Beča i Bratislave i obrnuto onda su polasci dobro pogođeni. Mislim da bi pogođeniji polasci bili ranojutarnji iz ZG i kasnopopodnevni odande. Al dobro, oni valjda imaju poslovnu logiku oko ovoga.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tomekk

Koliko vidim, tu liniju nisu prijavili, ali zato imaju novo prijavljene linije Lički Osik - Vodice, Lički Osik - Zadar, Rijeka - Plitvička Jezera, Zagreb - Lički Osik, Zagreb - Kanfanar, Zagreb - Pula, Lički  Osik - Split itd. Ukupno 38 novih međužupanijskih voznih redova, međunarodnih novih 0.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Boki651

#38
Črnja ima bez konkurencije najniže cijene u Hrvatskoj. Npr. studentska u jednom smjeru Beč-Rijeka 196 kn. APV i CB na liniji Beč-Zagreb nemaju nikakvih popusta i naplate 255 kn.
Osim toga, putovanje s njima je čisti užitak, vozači se šale i zafrkavaju s putnicima. Uz to Črnja vozi Beč-Graz preko murskih gradova u Austriji pa se nešto može i vidjeti, a APV i CB preko istočne Austrije, nizinskog dijela.
Polasci možda nisu najsretnije pogođeni ali problem je duljina linije jer ide od Istre do Bratislave i obratno, a u Bratislavu dođe kasno navečer. Bez obzira na to, opet je bio pun iz Beča u 5 ujutro.

tamlover

Znači Črnja vozi preko Semmeringa? Zanimljivo.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Boki651

Taj polazak je išao preko Semmeringa, ostale ne znam.

Boki651

Evo sad sam našao da svaki njihov polazak ide preko Semmeringa.

sniff

Prinova MB Travego I ,PU-773-RZ?

Dreamwalker

Setra S 417 GT-HD prebojana u prepoznatljive Črnjine boje i vozi s tablicama PU-655-RZ.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Dreamwalker

Črnja dere po starim Merđama. Nabavljen još jedan Travego I 3ax boje višnje. :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421