Arriva Hrvatska - razno

Autor Mark926, Srpanj 18, 2017, 17:57:57

Pozega

Panturistov OS 184-IL MAN Lion's Classic SL283 ima APP ove naljepnice na vratima i vozi školske linije




Metro

#61
Na Riječkoj zaobilaznici u smjeru Krka danas viđen "novi"Man Lions Coach  u plavoj boji sa natpisima Arriva. Nisam uspio slikat iznenadio me, ima li netko kakav info Slovenski ili novost ?

lussin

Ako je najnoviji Coach onda je najvjerovatnije slovenski. Našima također na staklima dodatno piše kojem dijelu Arrive pripada

gorgoroth

Citat: Metro  u Lipanj 20, 2019, 18:52:38
Na Riječkoj zaobilaznici u smjeru Krka danas viđen "novi"Man Lions Coach  u plavoj boji sa natpisima Arriva. Nisam uspio slikat iznenadio me, ima li netko kakav info Slovenski ili novost ?
Vjerovatno si ovoga vidio



Metro

Da, a središnja ograda na cesti mi je sakrila pogled od tablica.

Mark926

Jedan od MAN SU313 koji je otišao u bosnu je nosio gbr. 287. S obzirom da PNT nema garažne moguće da je bio prebačen u APP pa na kraju prodan?

narancasti

Na relaciji Dubrovnik - Vela Luka

gorgoroth

Privremeni prestanak prometovanja

Slijedom preporuka i mjera koje se provode radi zaštite zdravlja stanovništva te sprječavanja širenja koronavirusa, obavještavamo naše korisnike da privremeno prekidamo prijevoz putnika na pojedinim linijama u tuzemstvu. Za provjeru željenog polaska, molimo vas da koristite pretraživač na vrhu stranice, koji se kontinuirano ažurira.

Nadalje, od 19. ožujka slijedeća prodajna mjesta zatvaraju se do daljnjega: Umag, Poreč, Rovinj, Pula, Labin, Pazin, Rijeka, Rab, Novi Vinodolski, Crikvenica, Zadar, Krk, Cres, Mali Lošinj, Delnice, Zagreb i Karlovac. Molimo putnike da karte kupuju online putem web stranice ili Arriva Croatia mobilne aplikacije.

Zahtjeve za povrat karte sa ispunjenim Zahtjevom za povrat naknade za prijevoz možete poslati na reklamacije@arriva.com.hr

Ispričavamo se na neugodnostima te se nadamo brzoj normalizaciji situacije kako bi vam uskoro mogli ponovno omogućiti sigurno putovanje do vaše željene destinacije.

https://www.arriva.com.hr/hr-hr/privremeni-prestanak-prometovanja?utm_source=Facebook&utm_medium=Post&utm_campaign=Privremeni%20prestanak%20prometovanja&utm_content=18032020&fbclid=IwAR1-wQbU4L2bSXlBxCXRh6xGTbcdsnpajdqN6SBfrh8S34JXfIb5Ctsti-s

lussin

Konkretno u PJ Kvarnerski otoci - Cres: 4:30 Veli Lošinj-Rijeka-Zagreb i 6:15 Rijeka-Veli Lošinj se od sutra ukidaju, umjesto njih se uvodi 10:45 Veli Lošinj-Rijeka sa povratkom u 17:00. U smjeru Rijeke preko Brestove, u smjeru Lošinja preko Krka

gorgoroth

Gdje će se svi autobusi parkirati, da znam obljetati

lussin

Creska garaža i stanica i lošinjski parking

gorgoroth

Citat: lussinpicollo  u Ožujak 18, 2020, 17:55:39
Creska garaža i stanica i lošinjski parking
uf, ne na cres i losinj  pivkan

lussin

Nema više manifestacija, pa nema ni potrebe za kranom  ;D ;D

Dreamwalker

#73
Rasprava prebačena ovdje jer se reducira na razini cijele Arrive, a ne samo Autotransa. Ukinuta je linija iz Zagreba za Vela Luku i obrnuto, iz Zagreba za Bašku i obrnuto,... Panturist je ukinuo linije Osijek - Zagreb s polascima u 6:00 i 14:45, te obrnuto s polascima 6:00 i 12:40. S obzirom na situaciju moglo bi do kraja dana biti još redukcija.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

lussin

Reducira se i u lokalu, 6:20 Cres-Veli Lošinj samo ponedjeljkom i petkom