Međugradski prijevoz > Autotransport Šibenik

ATP Šibenik - razno

<< < (3/264) > >>

Servis:
Neznam jesi li primjetio ali ti Steyri su za razliku od drugih AP VŽ-ovih imali rupičasto izbušen poklopac motora. Rekao bi, stvar grijanja; pogotovo jer se sjećam kad sam nažalost sa njima par puta išao do Zagreba da bi se palili neki zvučni alarmi pri uspinjanju na Velebit. Doduše, mislim da su idealni za linije unutar županije, znaš li možda gdje su završili?

Usput, ti si uglavnom stalno dolje u Šibeniku. Probaj naći nekoga tko te može informirati o njihovom voznom parku. Ne vjerujem da bi bio problem?

man750:

--- Citat: prljavibluzer - Siječanj 29, 2008, 22:18:46 ---Kakvi "genijalci" rade u toj firmi to je naprosto nevjerojatno. Jasno mi je da Bova je na takvoj liniji jer je u raspadu, ali TAM... TAM je relativno okej autobus turisticke kategorije. Radije bi u njemu isao do Dubrovnika nego u Regiu koji nije autobus za takve namjene sto nase firme nikako ne mogu shvatiti.

--- Kraj citata ---
regio je autobus drugog razreda kome zakon dopušta vožnje do 700Km i tvrtke to obilato koriste,a kako je putnicima, koga je to ionako briga, A što se tiće tama njega opterečuju godine i bolje je poslati dalje od središta firme novi bus, pa makar i regio. jer onda "genijalci" imaju manje brige, a i posla.

stipe15:
sto se tiče steyr-a oni su uglavnom zimi na liniji solaris-zablaće,bar koliko sam ih ja viđao

dialogos:
Vjeruj mi ne znaju ni soferi koji su vozili te buseve (Styer) gdje su zavrsili. Mozda u Vž?

stipe15:
večeras na ak šibenik:volvo abennrra za knin????!!!!
mb 0305 na liniji vrpolje-boraja-lepenica,a sta se tiče sivih styer-a vidio sam jednog na parkingu i jednog na kolodvoru znači ostala su dva,a sta se tiče žutih prigradskih styer-a ima ih puno i drže županijske linije
volvo av120 20:15 došao iz zagreba ,a  drugi av120 otišao za zadar na liniji st-zd
man lions classic na liniji solaris-zablaće

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju