Međugradski prijevoz > Čazmatrans Dalmacija

ČZT Dalmacija - razno

(1/26) > >>

shef:
Čazmatrans Dalmacija d.o.o.
Benkovac, Petra Zoranića 7
tel. 091/1170-727

Tvrtka registrirana 2010. pri Trgovačkom sudu u Zadru, jedini osnivač g. Branko Katić, registrirana djelatnost ostali kopneni prijevoz putnika.

Naknadne izmjene:

--- Citat: ---Na temelju Ugovora o prodaji i prijenosu poslovnog udjela, od 25.07.2011. godine, ČAZMATRANS-NOVA d.o.o. je postao jedini član društva umjesto BRANKA KATIĆA. Odlukom člana društva od 25.07.2011. godine, Izjava o osnivanju LAURUS PROMET d.o.o. od 22. 02. 2010. godine je u cijelosti zamijenjena novim potpunim tekstom Izjave društva s ograničenom odgovornošću ČAZMATRANS DALMACIJA d.o.o., od 25.07.2011. godine, te su izmijenjene odredbe o tvrtki i skraćenoj tvrtki, sjedištu, dopunjen je predmet poslovanja, izmijenjene su odredbe o članu društva i ostale odredbe temeljnog akta. Novi potpuni tekst Izjave društva s ograničenom odgovornošću ČAZMATRANS DALMACIJA d.o.o. od 25.07.2011. godine s potvrdom javnog bilježnika dostavljen je u Zbirku isprava suda.
--- Kraj citata ---

shef:
BMC Belde #547 Čazmatrans Promet danas ponovno na njihovoj Pula-Split.

Shole:
Ili smo se naučili na (pre)visok standard, ili sam ja u pravu kad kažem da to ipak nije bus za liniju od 10 sati vožnje ?

shef:
Pa sam proizvođač ga navodi kao interurban bus, a Pula-Split teško da je interurban linija. Za Pula - Rijeka ili Split - Šibenik bi bio idealan, sve drugo je puno previše...

Shole:
I crveni Cityliner je dobio veliko Čazmatrans po boku, više prema otraga (otprilike gdje ovome završavaju ove crte) i ispod malo bijelo Dalmacija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju