Međugradski prijevoz > Autotransport Šibenik

ATP Šibenik - povijest

<< < (51/58) > >>

amfan:
Starija Dubrava slikana 1986.

labudicaman:
Ta je Dubrava kraj 1981. g., treća po redu i prva 1426, znači Mercedes OM 402 256 KS i sigurno najispravniji autobus. To je u ATP-u uvijek ovisilo o tome tko vozi, a taj su tada vozili Pajo Badžim i Branko Šupe, na slici.

Zadarsko dite:
Legenda!

Ma, nesto se ipak zajeba, di je prva karavela bila, stric, di!!!!!!

Neka su ti vedri i veseli dani, strice! pivkan

amfan:
Odlična priča i odlične slike u članku.

conecto:
Gledajućo komentare ispod teksta ne razumijem kako netko ovakvu divnu životnu priču okrene na politiku s kojom ovaj tekst uopće nema veze. Rekao bih da nema veze ni sa Jugoslavijom koliko s nekim drugim vremenima kad su ljudi naviknuti na teški rad imali mnogo manja očekivanja. Samim time bili su zadovoljni "s manje" pa im je i život bio manje stresan jer nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj koji malo treba.Većina današnje populacije radi mnogo manje, ima mnogo više i potpuno je nezadovoljna što im proizvodi stres zbog kojeg većina neće doživjeti takve godine, a kamoli voziti auto u 90-oj.
U svakom slučaju kolegi po struci želim sve najbolje te još mnogo godina i kilometara jednako kao njegovom predivnom "Fići" koji za razliku od većine današnjih auta nema klimu, ali ima dušu (slično vrijedi za ljude koji ih voze).
Nisam ni ja baš pupoljak, imam 31 godinu staža za volanom, ali je ugodno poslušati starije, a posebno kad im razum i u tim godinama očigledno funkcionira daleko bolje od mnogih mlađih. Na kraju želim još zahvaliti autoru ove predivne priče, očigledno ima još novinara koji nisu jedino sposobni zamarati nas svakodnevnim crnilom, a možda i nije sve tako sivo nego je greška u nama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju