Siječanj 22, 2019, 15:27:28
autobusi.org forum

Autor Tema: Problemi sa starim slikama uploadanim preko Imageshacka  (Posjeta: 1683 vremena)

Srpanj 29, 2014, 21:59:43
Posjeta: 1683 vremena
Offline

peron24


Poštovani članovi i moderatori foruma, pojavio se problem sa starijim postovima (iz 2011 i prije) u kojima su se nalazile slike koje su uploadane preko "Imageshacka". Problem je što sam ja i neki naši bivši članovi (npr. Berlingo i dr.) koristili "Imageshack" a nismo imali vlastiti account pa su se nakon par godina slike počele brisati i nastalo je dosta "mrtvih" postova. Ja sam kasnije napravio svoj account na "Photobucketu" i svaka od mojih 465 slika je i dalje na svom mjestu. Upozorio bih manje iskusne korisnike da obavezno naprave svoj account na servisima za upload tako da slike nebi kasnije nestajale. Forum nam je dosta uredan i dobro organiziran pa bi bilo šteta da se pojavljuju "mrtvi' postovi. Ja ću neke svoje fotografije ponovo "uploadati" (barem one najzanimljivije i najkvalitetnije) jer nema ih puno budući da sam brzo prešao na Photobucket. Jedino ce biti šteta što smo izgubili slike bivših ili neaktivnih  forumaša.Srpanj 29, 2014, 22:47:12
Odgovori #1
Offline

amfan

Global Moderator
Šteta što se to dogodilo. Eto, ja sam saznao dan prije brisanja pa nismo mogli ništa napraviti. Od svih stranica, Photobucket se definitivno pokazao najpouzadnijim od svih, tamo nema nestajanja slika.

Što se tiče uređivanja postova, postoji vremensko ograničenje za ne-moderatore pa se postovi, i prije nego što prođe 24 sata od postanja, više ne mogu uređivati. To je učinjeno zbog svakakvog vandalizma. Zato, ako imate neke slike koje biste ponovno postavili na forum, pošaljite nekome od moderatora PP pa će netko od nas te slike ponovno ubaciti u post.
« Zadnja izmjena: Srpanj 29, 2014, 22:48:08 od Avtomontažafan »

Listopad 08, 2014, 17:30:21
Odgovori #2
Offline

TAM


Upozorenje svima da je i stranica Zaslike.com počela sa brisanjem slika nakon nekog perioda iako na stranici piše da slike ostaju trajno.
Citat:
Jednom kada su slike uploadane, možete ih koristiti posvuda online (facebook, twitter, chat-ovi, blogovi, stranice, forumi...)
Slike koje uploadate nikada neće biti izbrisane, a promet na njih je neograničen!

Izvor: zaslike.com
Dani ponosa i slave!