Trenutno ste svi zaokupljeni novim busevima, i čekate da Citari izađu u redovni promet da ih masovno slikate, ali to će vas brzo proći, šta je donekle i u redu jer šta će nam silne slike od novih buseva koje ćemo gledat još 20 godina (ako bog da zdravlja). I zato otvaram novu temu, koja će trajat poprilično dugo ako budete zainteresirani. Naime, ja sam stavio ispod popis svih linija i natpisa koji se pojavljuju na displejevima. One koji se ponavljaju nisam stavljao (npr. 1 Trsat, 1a Trsat, 1b Trsat, 8 Trsat...) nego je svako mjesto samo jednom. Cilj je da slikate buseve (možete i prebaciti neke već postojeće slike) i da na ovom mjestu skupimo foto dokaz svih mogućih varijanti koje se prikažu na displeju. Vjerovatno će to potrajat dosta vremena, al nema veže. Nema žurbe.Ja ću svaki mjesto za koje je stavljena slika nekako već označiti (bold ili u boji) tako da znamo šta još treba uslikati. Jeli sve jasno, imate li pitanja ?1 Trsat, Bivio1a Marčelj. Draga1b Strmica2 Pećine, Zamet2a Zapadni Zamet, Šet. A.K.Miošića3 Grbci3a Srdoči, Jelačićev trg4 Brašćine, Fiumara4a Pulac5 Drenova, Ribarska ul.5a Tibljaši6 Krnjevo, Podvežica6b L.Kukanić7 Pehlin, G.Vežica7a Hosti, Sv. Križ8 Torpedo, 10 Šoići, Urinj, Kostrena10a Paveki11 Lokva, Saršoni, Garići, Vožišće12 Kukuljani, Jelenje, Lukeži, Dražice13 Grohovo14 Mavrinci, Podola14a Kukuljanovo RZ 2715 Mikeji, G.Grobnik, Čavle16 Podkilavac17 Bezjaki, Šumci18 Brnčići, Jelušići, Kastav, Spinčići, Trinajstići18a Srdoči18b Rešetari19 Lisac, Klana, Studena20 Marčelji, Mavri, G. Sroki, Vožišće, Viškovo, Marinići21 Kraljevac22 Škalnica, Permani, Jušići23 Mune25 Podola, Kukuljanovo, Škrljevo25a Kukuljanovo RZ 27 (stari), Kukuljanovo RZ 27 (novi diplejevi)26 Zlobin, Hreljin, Krasica27 Meja, Bakar28 Zvoneća, Brgud29 Tribalj, Ožlak, Križišće, Šmrika, Oštro, Kraljevica30 Pasjak, Rupa32 Zagorje, Brseč, Sv. Jelena, Mošćenice, Mošćenička Draga, Medveja, Lovran, Opatija, Volosko33 Matulji34 Učka, Veprinac, Anđeli, Bregi, Rukavac35 Sveti Petar36 Lovr. Draga37 Pobrispecijalitest page-VFF..... - Boki 102 Lovran - Tuono 108b Bezjaki - NP 101 Donja Vežica - Echo 15 (10 za specijal + 5 nema više Donja Vežica memorirano)ostaloRijeka (povratak na svim prigradskim linijama)GaražaSlobodan prijevozPovremeni prijevozZračna Luka Rijeka - Airport Rijeka (2 verzije: Regio i ostali)R I J E K AAUTOROLEJTim bolje ako nađete negdje neku sliku na kojoj se vidi na displeju nešto čega više nema memoriranog. npr 5 Donja Drenova, 8 Vojak, 7a Podmurvice....Može se bodovat svaka slika koju neko stavi. Obična slika 1 bod, ako je nešto čega više nema (Vojak, Podmurvice) 5 bodova, i 10 onome koji uspije slikat kad šole ugasi kontakt na busu a displej nije došao do kraja pa onda piše recimo 17 Vožijeka, 27 Mejinstići.....Kako budete davali priloge ovdje će bit tablica sa bodovima.Podsjećam da se mogu prebacivat slike iz drugih tema, ali samo onaj koji ju je i tamo stavio!!!NP - 11 bodSHEF - 1 KICO101 - 11 (3 za Učku, 5 za Sv.Jelenu)BOKI - 41 (5 za Mošć. D), IKAR - 0LION - 0LUCKY LOOSER - 3PETAR - 3TUONO - 12 NUKLEUSRI - 6 DINO - 1MICHAEL070 - 3ECHO - 10
Za ovo molim da mi se da 3 boda , 620 više nema ni ovu tablicu ni ove bijele crte ispod maske.
Dodajem sliku koja nije moja, ali sam je ja pronašao i postao davnih dana početka ovog foruma, a dotični natpis nije naveden ni u gornjem spisku:http://img461.imageshack.us/img461/7245/ri517ghfe0.jpg
Ovaj je kapitalac: (Image removed from quote.)
Nova ponuda:(Image removed from quote.)
699:(Image removed from quote.)112:(Image removed from quote.)2 lagana boda
Ja se ne predajem:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Moje selo:(Image removed from quote.)Sjena malo glupo pada na display, ali valjda se dovoljno vidi.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Evo 36ice (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Par sličica(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
27 Hreljin(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
Neznam dal se šole igrao displejem ili je nova linija memorirana (možda će kad ih grad preuzme bit 8B BEZJAKI)Shole kolko ću dobit za ovaj 12 Jelenje i ovaj raritet? Trebalo bi 11 punata
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Tek sad skuzih resize re-uploadovano
Delta 12/1997 još nije imao gb
Nakon dugo vremena apdejtani su bodovi za displejeve.1. Boki 412. Echo 153. Tuono 124. np & kico 116. nukleusri 57. lucky Looser, michael & petar 310. shef & dino 1 point.Bokiju nismo priznali Zlobin. Rekli smo da je dosta više tog 632. Očito poznaš šoleta. Imaš 699 i 628 pa slikaj njih kad idu za Zlobin.Bilo je par specijala. pa su dobili extra bodove. NP-8b Bezjaki, Echo-1 Donja Vežica, Tuono-2 Lovran.
Evo jos malo s "nocne" Delte 8-) (oko 19:40)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Evo jedan specijal da malo oživim ovu temuPicture taken at Mune, April 2004.
Mavri(Image removed from quote.)
Potrajali su jedva mjesec dana 703:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Zahvaljujem kolegi Mannasu
Zaista mi je žao što fotka nije uspjela, ali linija 36 Rijeka-Žurkovo-Paveki se zaista rijetko viđa, a još rjeđe se njom može voziti
Ajde ajde ionako mu ne treba displej kad (skoro) samo Pasjak vozi
Manja korekcija-611 je počeo voziti na 20-Rijeka-Mavri. Uspio je držati tu liniju jedno tjedan dana i onda su ga dali na 10-ku.