Međugradski prijevoz > Samoborček EU Grupa, Samobor

Samoborček - novosti i rasprava

<< < (220/225) > >>

415 ul:
Dal su mozda Setre 121-126 na prodaju posto je 122 viden u Rijeci bez ikakvih natpisa

sniff:
Jedna nelogičnost: bus koji kreće iz Zagreba za Split u 16:30, kreće nazad iz Splita za ZG idući dan u 13:15, a bus za Split u 20:00, kreće idući dan u 8:00 prema Zagrebu. Razlika u pauzi između linija 5:30 naspram preko 14 sati. Al i to je bolje od sat i pol pauze kod polaska iz ZG u 8:30, s povratkom u 16:15  ;D

tramvajac 92:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ekoloski-incident-u-samoboru-lokve-motornog-ulja-na-svim-peronima-autobusnog-kolodvora-godisnje-se-ovdje-izlije-i-do-400-litara-tog-zagadivaca/9453470/
Najbitnije iz članka:


--- Citat: ---O ekološkom akcidentu obaviješten je u četvrtak poslijepodne i Županijski centar 112, a u petak je na teren izašla i Inspekcija cestovnog prometa. Također, doznajemo kako je komunalno redarstvo izdalo nalog tvrtki Komunalac, koja upravlja kolodvorom, da saniraju stanje, što je i učinjeno, no to je samo privremena mjera jer iz autobusa je već za nekoliko sati ulje ponovno iscurjelo na perone, javili su nam čitatelji.
--- Kraj citata ---
I još:

--- Citat: ---Odgovornost odbacuju i u Samoborčeku, jednom od koncesionara samoborskog kolodvora.

- Svi naši autobusi tehnički su ispravni, a najstariji ima tek nešto više od deset godina. Sigurni smo da ulje ne curi iz naših vozila, jer da je tako bilo bi riječ o vrlo ozbiljnom kvaru i takve autobuse ne bismo stavljali u promet - decidirano nam je rekao direktor te kompanije Božo Grgurić. U poduzeću Autoturist, koje je također koncesionar, u petak nitko nije odgovarao na naše opetovane pozive.
--- Kraj citata ---

Direktor laže. Najmlađi prigradski autobusi su Setre S 419 UL, pazi sad, iz 2007. godine. Kod Autoturist je nešto bolje stanje po godištu, Crosswayi su stari nekoliko godina, ali one olupine od MANova SL sve kvare.

415 ul:
Haha,najstariji ima nesto vise od 23 godine,al ga laze

415 ul:
Kaze jedan kolega sa foruma da su neke Setre NF rashodovane,dal je kupljeno nesto drugo ili su samo tako rashodovane

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju