Dok prelistavam ovu temu sjeti se da je 90.ih godina postojala firma SIBENIKTOURS iz SIBENIKA i zanima me sljedece ako ko zna u voznom parku su imali sto ja znam:
1 NEOPLAN SKYLINER koji je 99% misli onaj u VRBANCU SK666BS
2 kom. SETRA228 DT koje je kupio od ADRIATICA iz RIJEKE i jednu mu je zapalila TORCIDA iznutra negdi 2000.g te su obe zavrsile u HERC TOURSU na obnovi i po zadnjim saznanjima su zavrsile negdi u Slavoniji pa ako ko zna koje su to?
1 NEOPLAN JETLINER iz 1978.g. koji je zavrsio kod MIHALJEVICA iz SINJA
Te je poslje isti gazda osnovao novu firmu u splitu pod imenom COLOSOS nesto tako te je imao AUVERTERA 0303 ex DALMACIJATURIST onaj ljubicasti stoje poslje zavrsio kod SVETE BOBANA
pa ako neko nesto zna o ovim vozilima ili privatniku neka nadopuni HVLA
Bilo je tu u voznom parku svega. Bio je i VAN HOOL - povišeni sa barom u stražnjom dijelu, a motor u sredini.
Vlasnik firme je bio stari gazda, a poslije sin. Dotični sin je napravio velikih prevara, između ostalog i 2000.god aktualni SDP (bio na vlasti) dogovorio prijevoz u Švedsku (Malmo) s 3 autobusa (obećavane S228 od Adriatica) a na kraju došla skalamerija od prastarog Skylinera (neki prijevoznik iz Vk) koji se na putu u Njemačkoj zapalio (u busu bila i djeca od ondašnjih ministara) i podigao se cijeli državni vrh i diplomatsko predstavništvo u Njemačkoj. Sličnih slučajeva je bilo u nedogled s Šibeniktoursom.
hm,kazes podigao se cijeli drzavni vrh,zato sta su bila djeca ministara,da su bila djeca obicnih ne bi se nitko podigao...mora bit da je vlasnik bio Hadezeovac pa namjerno naguzio crvene...no salu na stranu,znam da se zapalio bus Neolan Skyliner od Pave Hudovernika ALPHA TOURS Osjekkoji je bio u rangu s ostalim katnjacima u to vrijeme,u svakom slucaju ne zelim nikog braniti,ponajmanje gazdu Sibeniktoursa,ali pitam logicno gdje je tu prevara,zapalio se bus,pa koliko se buseva zapalilo prije i poslije toga i u konacnici sto bi sad trebao covjek odgovarat jer je angazirao drugog prijevoznika,pa valjda taj prijevoznik zna kakav mu je autobus i u kakvom stanju i gdje je Svedska,mogao je i odbit voznju...
kazes obecavane dvije 228 dt od Adriatica,logicno jer smo ustanovili da su Adriaticove Setre prodane u Sibeniktours...i opet gdje je tu prevara?

poprilicno teska rijec za jedan nesretan slucaj,kvar pozar ili sta god je da je,jer nit Sibeniktours nit Hudovernik nisu zeljeli nit planirali da ce se dogodit sta se dogodilo....