Babić-Biss Tours, Zenica

Autor lav, Prosinac 09, 2007, 12:35:45

mesinovic

Sta ste ba zapeli za radkape,ovako je prakticnije brze se hlade kocnice , ko da je sve u radkapama ;D

doBUS

Citat: The_Dubster  u Siječanj 12, 2010, 21:30:48

jel imaju samo ovog higera ili ih imaju više ???
4 higera

mate

Citat: doBUS  u Siječanj 12, 2010, 21:45:16
Citat: The_Dubster  u Siječanj 12, 2010, 21:30:48

jel imaju samo ovog higera ili ih imaju više ???
4 higera

Da, 4 Higera, evo i svih registracija od njih 940-T-706, 940-T-707, 940-T-708 i 940-T-709 ;) Ovaj zadnji danas vozio liniju Zagreb - Vares

elvis

Par zadnjih postova koji nisu imali mnogo zajednickog sa ovom firmom su prebaceni u podforum Razno,pa dolje nastavite raspravu,a ubuduce pripazite u koju temu sta pisete.

Moderatorski tim

mate

Aj da se vratimo slikama ;D
Isuzu danas na liniji Vares - Zagreb

The_Dubster

zadnjih dana na ovoj liniji ujutro iz vareša ka zagrebu išao bijeli mb sprinter...

doBUS

Citat: The_Dubster  u Siječanj 21, 2010, 21:14:36
zadnjih dana na ovoj liniji ujutro iz vareša ka zagrebu išao bijeli mb sprinter...
Mozda ide Sprinter od Varesa do Zenice pa u Zenici presjedaju u autobus

The_Dubster

nezz bilo je prekjuče ide prvo isuzu vareš-zenica, a odmah iza nega sprinter vareš-zagreb... prije su za zg iz vareša išli razni neoplani, pa čak i man lion coach al sad odrađuje ture sprinter ;D

mate

Citat: The_Dubster  u Siječanj 21, 2010, 22:06:36
nezz bilo je prekjuče ide prvo isuzu vareš-zenica, a odmah iza nega sprinter vareš-zagreb... prije su za zg iz vareša išli razni neoplani, pa čak i man lion coach al sad odrađuje ture sprinter ;D

Ne znam bas o cem se radi ali znam da sam juce oko podneva za Zagreb vidio Citylinera 800-E-540... ;)

The_Dubster

Citat: mate  u Siječanj 21, 2010, 22:25:16
Citat: The_Dubster  u Siječanj 21, 2010, 22:06:36

Ne znam bas o cem se radi ali znam da sam juce oko podneva za Zagreb vidio Citylinera 800-E-540... ;)

e sad ne znam ni ja ???

možda sprinter ide do zenice a dalje preuzima drugi bus do zg...

amar

pa vjerovatno oslabila ruta, jer ima dosta firmi koji voze tu turu , kako znam da i kantic ima svakodnevno 1-2 linije za zagreb iz zenice ... moguce je da nudi povoljnije cijene ... ko ce ga znati, opet veliku ulogu igra i kada krece koji bus za zagreb...

mesinovic

Citat: amax  u Siječanj 21, 2010, 22:28:46
pa vjerovatno oslabila ruta, jer ima dosta firmi koji voze tu turu , kako znam da i  XY ima svakodnevno 1-2 linije za zagreb iz zenice ... moguce je da nudi povoljnije cijene ... ko ce ga znati, opet veliku ulogu igra i kada krece koji bus za zagreb...

Ja mislim ipak da je ovo Tema o BISS Torsu ,a ne o XY Firmi , amax !

amar

oke, izvnjavam se, nece se ponoviti, mada je bilo samo poredjenje ... ali izvinjavam se jos jednom

busfan

Citat: mesinovic  u Siječanj 22, 2010, 17:22:38
Citat: amax  u Siječanj 21, 2010, 22:28:46
pa vjerovatno oslabila ruta, jer ima dosta firmi koji voze tu turu , kako znam da i  XY ima svakodnevno 1-2 linije za zagreb iz zenice ... moguce je da nudi povoljnije cijene ... ko ce ga znati, opet veliku ulogu igra i kada krece koji bus za zagreb...

Ja mislim ipak da je ovo Tema o BISS Torsu ,a ne o XY Firmi , amax !

Ne razumijem u cemu je problem ako je poredi, jel to ljubomora  na "XY" prevoznika  ???  Nek Biss ne vozi sa Isuzuom i Higerom pa ce biti i vise putnika

amar

ma eto kad mu smeta reko sam da se nece ponoviti, zadovoljit cu mu to, jer mu ocito smeta, a ja nemam nista od toga, ha komentariso o tome ha nekomentariso, nit imam kakav licni interes nit sta drugo , tako da mi ne smeta ;)