ti si rodjak toliko pristran nekim firmama a ja mislim da to nije uredu probaj se voziti kao putnik sa svakom po malo pa onda komentarisi biss tours i ostale firme nemas ti pojma o autobusima jarane moj
Citat: vozac biss - Veljača 24, 2010, 19:24:37ti si rodjak toliko pristran nekim firmama a ja mislim da to nije uredu probaj se voziti kao putnik sa svakom po malo pa onda komentarisi biss tours i ostale firme nemas ti pojma o autobusima jarane mojvozio me vas neoplan do u tursku na ekskurziju i malo je reći da nas je sje*ao sve. razloge sam spomenuo na par stanica prije, pa neću da ih opet navodim
Citat: The_Dubster - Veljača 24, 2010, 20:32:49Citat: vozac biss - Veljača 24, 2010, 19:24:37ti si rodjak toliko pristran nekim firmama a ja mislim da to nije uredu probaj se voziti kao putnik sa svakom po malo pa onda komentarisi biss tours i ostale firme nemas ti pojma o autobusima jarane mojvozio me vas neoplan do u tursku na ekskurziju i malo je reći da nas je sje*ao sve. razloge sam spomenuo na par stanica prije, pa neću da ih opet navodim ipak ja mislim da ste vi njima zavidni
Citat: vozac biss - Veljača 24, 2010, 19:24:37ti si rodjak toliko pristran nekim firmama a ja mislim da to nije uredu probaj se voziti kao putnik sa svakom po malo pa onda komentarisi biss tours i ostale firme nemas ti pojma o autobusima jarane mojUpravo mene boli kičma i noge od vašeg Higera.
Bas nesto citam i vidim usporedjujete Biss-ovu Svedsku sa nekim drugim prevoznicima a i voznim parkom,evo dacu vam ja primjer svake subote Biss bude ispred mene na granici a ide iz Svedske i pretezno ide Scania i stalno je puna i stalno ima 65 putnika a dok iza mene ide Top Tourist i to sa Setrom 431 DT i rijetko da kad ima preko 40 putnika i samo mi molio neke ljude koji nemaju tolike veze sa ovim poslom da se neupustaju u neke teme
Citat: Dado_toping - Veljača 24, 2010, 18:30:24Bas nesto citam i vidim usporedjujete Biss-ovu Svedsku sa nekim drugim prevoznicima a i voznim parkom,evo dacu vam ja primjer svake subote Biss bude ispred mene na granici a ide iz Svedske i pretezno ide Scania i stalno je puna i stalno ima 65 putnika a dok iza mene ide Top Tourist i to sa Setrom 431 DT i rijetko da kad ima preko 40 putnika i samo mi molio neke ljude koji nemaju tolike veze sa ovim poslom da se neupustaju u neke teme Kako 65 putnika? I sumnjam ja da bi stalno isla 431 DT da je ne mogu napuniti
Vidim da se ovdje rasprava kreće većinom u smjeru isticanja minusa ove tvrtke. Ja bih prije svega pohvalio internet stranicu Babić - Biss toursa koja može služiti kao primjer većini drugih prijevoznika u BiH, a i šire.