Rujan 18, 2019, 15:30:05
autobusi.org forum

Autor Tema: BMC  (Posjeta: 7977 vremena)

Rujan 09, 2019, 20:19:08
Odgovori #15
Offline

Dreamwalker

Global Moderator
Vidim da nitko ništa ne spominje, al BMC tvornica je bankrotirala tako da više nećemo viđati nove BMC-e.


Oh kako si se gadno prevario  ;D ;D

Netko je kupio najmanje 4 primjerka ovog BMC čuda koje se zove Neocity 8.5M i koje uživo izgleda tragikomično. 3 su slikana na odmorištu Novska prema Zagrebu, a jedan je viđen malo dalje ali nije slikan.
Ne vjeruj svojim očima, sve je na svijetu prevara, povjeruj srcu, ono zna, ja sam samo...

Rujan 09, 2019, 20:50:24
Odgovori #16
Offline

MAN truck bus


Uz Zagreb pratim i Beograd, oni su nedavno dobili 70 BMC Procity 12 u kojima se nalazi Cummnisov 6,7 litreni motor od 280ks koji je uparen sa ZF Ecolife mjenjačem. Naravno, vozila su došla s lagera kao gašenje vatre jer identična takva vozila konfiguracijom i bojom  možete naći u nekom Turskom gradu.
No najveći problem je što su u razmaku od cca. 2 tjedna već 2 autobusa otišla u iberturažu te oštetili usputna vozila i još par autobusa. Zastupnik BMC autobusa za Srbiju odgovorno tvrdi da su sva vozila ispravna te da je problem u vozaču jer “su vozila visoke kvalitete te računalo koje upravlja motorom je toliko savršeno da ne može doći do iberturaže”.

Detaljne slike vozila možete pogledati ovdje:
http://www.autobusi.net/foto-video-beogradski-bmc-procity-iz-ugla-vozaca/
"Nisam ni pobjegao, ni odustao, ni potražio zavjetrinu. Uradio sam ono što i Li Kung: napravio što sam htio i sklonio se da ne smetam svome djelu, da ono više dođe do izražaja. Kad si tu, od tebe se, obično, ne vidi ono šta si napravio. Dao sam što nitko nije i sklonio se. Morao sam zbog sebe." B.Š.