Oglasnik > Posao

Posao: Ponuda-Potražnja

<< < (3/19) > >>

STEFI- GRAF:
Slušaj godinama san vozija u jednog privatnika za splitski Konstruktor inženjering u tim građevinskim firmama danas ti i nisu neke plaće s obzirom da je to sve više manje sve terenski rad sve je to palo i viadukt hidroelektra konstruktor itd .Najača firma s dosta posla u inozenstvu i dobrim plaćama ti je Dalekovod ali tu za upast triba dobra dobra veza oni rade svugdi.

goranxxx:

--- Citat: STEFI- GRAF - Prosinac 25, 2011, 19:02:26 ---Slušaj godinama san vozija u jednog privatnika za splitski Konstruktor inženjering u tim građevinskim firmama danas ti i nisu neke plaće s obzirom da je to sve više manje sve terenski rad sve je to palo i viadukt hidroelektra konstruktor itd .Najača firma s dosta posla u inozenstvu i dobrim plaćama ti je Dalekovod ali tu za upast triba dobra dobra veza oni rade svugdi.

--- Kraj citata ---
hvala na informaciji.. probat ću malo pronjuškat da nađem kakvu vezu;)

nidi:
Averto Prijevoz traži vozača autobusa s iskustvom. Poželjno znanje engleskog jezika. Mjesto obavljanja posla Dubrovnik. Sve zainteresirane molim da me kontaktiraju putem maila: averto.prijevoz@gmail.com uz kratki opis dosadašnjeg rada. Ili na mobilni 098-930-7037. Hvala.

mayk50:
Postovanje,vozac sam autobusa sa iskustvom i KV,inace sam iz Čakovca i bez posla,ovim putem molim ako mi tko moze pomoči oko pronalazenja posla ili ako tko zna da netko treba vozaca molim da mi javi na mobitel 0922311534,unaprijed se zahvaljujem svima

telige:

--- Citat: mayk50 - Veljača 14, 2012, 21:36:54 ---Postovanje,vozac sam autobusa sa iskustvom i KV,inace sam iz Čakovca i bez posla,ovim putem molim ako mi tko moze pomoči oko pronalazenja posla ili ako tko zna da netko treba vozaca molim da mi javi na mobitel 0922311534,unaprijed se zahvaljujem svima

--- Kraj citata ---

Malo razgledaj oglasnike, sada ti ih puno traži za turizam na moru preko sezone.   
http://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju