Međugradski prijevoz > Čazmatrans Vukovar

ČZT Vukovar - razno

<< < (29/31) > >>

Shole:
Vjerovatno i oni zapošljavaju jer svim prijevoznicima u HR nedostaje vozača.

Njemačka ?  Za samca je dosta teško, ako ide i obitelj onda malo lakše.  Plaća plaća nešto preko 2000 €, ako od tog platiš stan, režije i hranu nešto će ti i ostat, al pod uvjetom da ne izlaziš nigdje.  Kad bi se mi u Hrvatskoj ponašali kao što se ponašamo u Njemačkoj, solidno bi se i ovdje živilo.  Ne kažem da je isti, naravno da je tamo bolje,  al nemoj ić po kavama 5 puta dnevno,  nemoj svako malo s ekipom zalomit po kafanama i  nemoj za svaki korak palit auto vjeruj mi drastično ćeš i ovdje smanjit troškove.  Ništa od ovog navedenog u Njemačkoj nećeš radit

Josip bacanovic:
Ma kakva ekipa djete mi ima pet godina, ja se svih pet godina Zajebavam sa privatnicima i po baustelama,nemam vise zivaca za takve poslove koji se ne cjene, pa svi njemacku dizu u nebesa,ako ste citali po internetu izgleda da tamo Vozaci zive kao nasi doktori,iako osobno mislim da je to prenapuhano ali ne znam, ako kod nas ima dosta posla ja bih najvise volio tu radit bit sa obitelji, i djecom u slavoniji. Samo sto kazem Mediji puno toga pisu.

lussinpicollo:
Jedan stari Coach i jedan Euroliner SHD vozili vukovarske penziće u Bizovačke toplice

amfan:
Mislim da ovu sliku koja kruži po Facebooku još nismo imali na forumu. Na njoj je TAM AS 3500 EM koji, zanimljivo, ima bjelovarske tablice. Slikano je u Vukovaru vjerojatno sedamdesetih.

zlepur1:
Onda je postoja samo Čazmatrans i ondašnji OOUR -i kao danas radne jedinice.Svvi Čazmini busevi su bili na bjelovarskim tablicama,uostalom onda još Vukovar nije ima tablice.To je došlo nekako početkom ili krajem osamdesetih da svaki grad ima tablice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju