Info sekcija > O radu foruma

Izgled foruma

(1/25) > >>

Tomek:
Evo ekipa, malo smo jučer preuredili forum u nadi da će ovako biti preglednije, no naravno, zanima nas što Vi, korisnici mislite o forumu.. Sve primjedbe i pohvale možete pisati ovdje..
I da, ovdje se radi isključivo o novoj raspodjeli podforuma, a ne o chatu i ostalim temama!!!

conecto:
Nisam siguran ovako na brzinu, navikli smo na ovo do sada, ali čini mi se da je ono prije bilo bolje. Usput, ova raspodjela ostalih država, mislim da je voznik u pravu. Iako si dao u odgovoru na njegovo pitanje racionalno objašnjenje, sam ovakva podjela djeluje kao nečije favoriziranje i istovremeno diskriminarajuće za neke druge. Ja znam da to nije nitko napravio s takvom namjerom, ali tako izgleda, posebno nekom tko prvi put navrati na forum.
Možda bi se slično moglo reći i za hrvatske gradove. Sami oni kao takvi (pa i okolne države) nisu krivi za brojnost i aktivnost članova na ovom forumu u njihovim temama (ovakva podjela bi neke eventualne nove mogla otjerati), no ipak je ovo neka vrsta javnog medija i mislim da treba više voditi računa o takvim stvarima.

voznik:
Sam izgled mi je lošiji, ali još sam ljut zbog diskriminacije Slovenije.

Hvala conecto, prvi si, koji drži sa mnom.

Evo sa time s čime nastavim, sigurno ču dobiti BANN (sad mi je svejedno)
Bilo bi mi 100% bolje, da ste Sloveniju bacili iz foruma na polje. Nema Slovenije, nema članova iz slovenije. Ovo bi vam bilo 100% bolje riješenje, nego što ste nas i kolege Makedonce stavili u jedan pretinac, a Srbiju i Crno Goru pustili ste tamo, gdje jim je i bilo mijesto.

Inače, dragi moderatori, kako bi se osječali vi, ako bi vas na stranim zemljama kao Hrvatsku bacili u pozadinu? Malo pomislite u tom smijerom.
Zasada moj zadnji topic u LPPjevom topicu je bio danas a možda je bio i poslijedni na tom forumu.
Dok nečemo nači skupnog jezika....bit če još teško za jednu i za drugu stranu.
I još nešto: Nemam ništa protiv Hrvatske (i sam sam pola hrvat), ali sam odlučno protiv diskriminaciji.

bog, ljudi

conecto:
Dobro, voznik, nemoj odmah tako oštro! Tomek ti je objasnio razloge koji su sasvim racionalni, ali slažem se da netko može vrlo lako shvatiti to na način poput tebe i to čistom logikom. Ja ne razumijem tehničku stranu funkcioniranja foruma kao web-stranice (možda ima kakve veze s troškovima domene i sl.), moderatori to u svakom slučaju znaju bolje, ja sam u svakom slučaju siguran da ni u zadnjoj primisli (koliko ih ja nekoliko poznajem) nikome nije bila bilo kakva diskriminacija.
Ja te u svakom slučaju podržavam da Slovenija dobije topic kao BiH, Srbija i Crna Gora, pa i Makedonija.
I molim te da nas ne napuštaš, siguran sam da će se sve riješiti na pravi i zadovoljavajući način!

Mislim da na forumu ima mjesta za uređivanje, ali da to nije naslovnica već sadržaj u pojedinim temama kojeg se nakupilo kroz godine pa to često izgleda prilično nepregledno. Možda bi u svakoj teme trebalo podijeliti na "Važne teme" (kao što neke već imaju) koje bi imale neka stroža pravila (s više pravih informacija, a manje rasprave) i "Normalne teme" za sve ostalo. "Važne teme" bi se mogle sastaviti iz najboljih fotki i najvažnijih informacija koje se s vremenom nakupe u normalnim temama, a kasnije se takve zanimljivosti izgube u hrpi postova. Neke pak teme (unutar "velikih" tema) s vremenom izgube aktualnost, postanu neaktivne godinama (na kraju se pokažu zapravo kao neuspjele), pa ako se želi uštedjeti na prostoru i dobiti na preglednosti možda se može njih izbrisati (npr. kod nas ZET samo teme idu na hrpi stranica, a zapravo "radi" možda tek trećina njih, slično je i kod Rijeke, Splita...)

I na kraju, meni se čini da je vrijeme da se razmisli o preimenovanju ovog portala i foruma iz "Hrvatski portal o autobusima" u "Regionalni portal o autobusima" jer je očito da imamo članove i priloge na mnogo širem prostoru pošto nas povezuje internet koji ne poznaje granice. Naravno, to je jako dobro i treba iskoristiti tu situaciju jer nam pruža informacije s vrlo širokog područja, a ne riskirati da se ova povoljna pozicija izgubi.

voznik:
conecto, neču napustiti ovaj forum. Samo, dok ne riješimo probleme neču postati ni jedan novi post. Nikako ne mogu dopustiti, da se ovako igraju sa nama. Mogli su igrati drugačiju igru. Tomek je član na našem forumu, mogao bi pitati ljude kod nas, da posjete hrvatski forum. Sigiran sam, da bi došao još koji. Conecto, ova ideja o regionalnom autobusnom forumu i nije tako loša. Ali, gledaj sa druge strane. Svejedno če nas i Makedonce baciti u temu slučnu ovoj, gdje smo trenutačno. Neznam, čija je ovo logika. Mogli bi i putem PMa zamoliti mene ili minimota, da postamo više (povabimo ljude). Znam, da sam trenutačno jedini, koji još posta u sloveniju (osim koji pojedinac iz HR).

Znam, kakva je ovdje politika. Moraju nekako napraviti red što se tiče tematike, ali onaj izgled, koji je bio prije....bio je puno bolji. A sada molim onoga "frajera", koji je premijestio Sloveniju u onu temu (koja mi sliči poput Smiječa), neka Sloveniju izbace iz foruma. Tako, će napraviti uslugu sam sebi, a i nama u Sloveniji. J*** ga, tomek ne zna, kakav je osječaj, kad vidiš svoju zemlju umiještenu u X temu. Dakle, za sada sam svoj trenutačno zadnji 56ti post napravio ovdje.

I dok još nisam dobio BANN, dobrodošli svi koji ste na ovom forumu, da dođete na posjetu i kod nas "Slovenaca". Najnovija tematika kod nas je upravo Hrvatska. Dakle ljudi dosta je za*****cije, ja se za nekoliko vremena opraštam od foruma.

P.S. čudno mi je samo to, da sam jedini, kojem smijeta premiještanje Slovenije i Makedonije u poseban dio foruma.  :o :o :o :o

jao meni..... :( :( :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju