Međugradski prijevoz > Autoherc Metković / Autopoduzeće Imotski

AP Imotski / Autoherc Metković - razno

(1/298) > >>

manoplan:

--- Citat: tamlover - Ožujak 24, 2008, 16:05:45 ---Dileme o vlasništvu i sve aktualne informacije, uglavnom bez fotki autobusa postajte ovdje.

--- Kraj citata ---


Možda sam već dosadan sa pričama o vlasništvu,ali kako sam obaviješten AP Varaždin nije vlasnik Autpoduzeća Imotski sa sjedištem u Imotskom,već samo onog iz Zagreba.
Biškup je prije smrti dao ponudu za kupnju Imotske filijale trgovačkom sudu koja je prihvacena,ali nije uplatio lovu u roku pa je Autopoduzeće iz Imotskog ponovno na dražbi.

erobuss:
Upoznati smo s tom činjenicom, pa smo zato jedno vrijeme na starom forumu vodili verbalni rat.
Već sam zaboravio ime forumaša s kojim sa imao 'okršaje'  ;)

erobuss:
Od samog početka griješimo.

Ukrstili smo Autopoduzeće Imotski Zagreb čiji je vlasnik AP VŽ i Autopoduzeće Imotski iz Imotskog koje je prodano stanovitom Ivanu Zovki.

Sada ostaje dvojba jesu li novinari pogriješili u imenu pa se doista radi o Ivici Zovki ili o nekom drugom čovjeku.  :-\


Tekst Imotski portal:
Na Trgovačkom sudu u Splitu prodano je Autopoduzeće. Cijena po kojoj je prodana ova imotska tvrtka još nije poznata u javnosti, no neslužbeno doznajemo kako je Autopoduzeće prodano za 17,5 mil. kuna. Novi vlasnik Autopoduzeća je bosanski poduzetnik Ivan Zovko, a još nije poznato što je Zovko dobio u kupljenom “paketu”.

kriticar:
ovaj stariji model tourisma ima oznake Autopoduzeće Imotski. Jedino ovaj natpis otraga i reg ZG502TK odaju njegovu vezu sa Croatia busom.
za one koji nisu prepoznali istu reg je imao O404 Croatia busa koji se lani u veljači prevrnuo kod Opuzena.

erobuss:
Kojom logikom je ovaj dobio tablice drugog busa?

Zar je to zakonito  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju